Főoldal Filmek Hónapokkal később kerül bemutatásra a Venom 3.
Filmek

Hónapokkal később kerül bemutatásra a Venom 3.

A sztrájk miatt nem tudják tartani a Venom 3. eredeti bemutatóját, el kellett halasztani.

511
Venom
Forrás: Sony Pictures

A Tom Hardy főszereplésével érkező Venom 3. eredetileg 2024. júniusában került volna bemutatásra, azonban a színészek céhének sztrájkja miatt nem tudják tartani az eredeti ütemtervet, ezért el kellett tolni a premiert. A filmet most 2024. november 8-án fogják bemutatni a mozikban.

A mai napon ideiglenesen, de akkor is véget ért a színészek szakszervezetének, a SAG-AFTRA-nak a sztrájkja, így folytatódhat a munka, közöttük a Venom 3. stábja is hamarosan beizzíthatja a kamerákat. “A cím nélküli Venom-folytatás (Columbia Pictures) bemutatója 2024. november 8-áról (2024. július 12-ről) került át” – erősítette meg a Sony Pictures, miután frissítették a jövő évi megjelenési naptárat. Sőt, azt is hozzátették, hogy “prémium nagy formátumban és IMAX-ben kerül vetítésre”.

Pletykákat már olvashattunk a film főgonoszáról, de azon kívül semmi többet, miszerint Tom Hardy valószínűleg utoljára tér vissza Eddie Brock szerepében. “Tom Hardy visszatér a halálos védelmező Venom szerepében a sorozat harmadik részében, amelyet Kelly Marcel rendez, és egyben ő felel a forgatókönyvért is, a sztorit pedig Marcel és Hardy írta. A producerek Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy és Hutch Parker” – olvasható egy másik kommünikében.

A harmadik részt hivatalosan a CinemaConon jelentették be még 2022-ben, Hardy pedig 2022 júniusában megerősítette, hogy a Venom 3. forgatókönyve elkészült. Rengeteg spekuláció látott napvilágot a közelgő folytatással kapcsolatban. A stúdió közzétett (majd törölt) egy rövid videót, melyben Hardy és Topher Grace szimbiontái harcolnak egymással egy összevágott videóban. Grace játszotta a Pókember 3. részében Eddie Brockot. A videó után sokan arra gondolnak, hogy visszahozzák Sam Raimi karakterét, és ami még különösebbé teszi a dolgot, hogy röviddel a megosztás után gyorsan törölték is.

Venom 2. - Vérontó
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.