Főoldal Filmek A Venom 3. munkacíme lebuktathatta a film főgonoszát?
Filmek

A Venom 3. munkacíme lebuktathatta a film főgonoszát?

Nem sokat tudunk a harmadik részről, de a Venom 3. munkacíme elég beszédes.

678
Venom
Forrás: Sony Pictures

A Sony Pictures még tavaly áprilisban erősítette meg, hogy készül a Venom 3., ami várhatóan Tom Hardy főszereplésével fémjelzett franchise utolsó része lesz. Bár a kritikusok nem fogadták egyik korábbi két részt sem túl jól, a rajongók falták Venom kalandját, és ennek meglett a hozadéka is. Kasszát robbantott a stúdió, s a Sony egyik legjövedelmezőbb filmcíme lett, ami természetesen megágyazott a harmadik rész előtt.

A harmadik részről eddig sok jót nem hallottunk. Készül ugyan a háttérben, kapott egy zöldfülű rendezőt, aki elbaltázta az első két rész forgatókönyvét, de ezen túl, gyakorlatilag semmit. Most viszont a The Cosmic Circus arról számolt be, hogy Tom Hardy következő kalandja szimbióta alteregójával Orwell néven készül. Míg egyes rajongók azt gyanítják, hogy ez George Orwell íróra utal, aki olyan regények írójaként ismert, mint az 1984 és az Animal Farm, mások a Marvel Comicshoz fűződő kapcsolatra hívták fel a figyelmet.

Orwell Taylor kulcsszerepet játszott az 1992-es Venom: Lethal Protector című képregénysorozatban, amelyben bosszút esküdött a címszereplő antihős ellen, miután Venom halálra fojtotta a fiát, Hugh-t. A gyásszal küszködve toborozza gyermeke néhány gyászoló katonatársát, és nagy teljesítményű páncélokkal ruházza fel őket, a csoportot The Jury névre kereszteli, és arra utasítja őket, hogy öljék meg Eddie Brockot.

519800 picture 014 1 e1683809616661

A Venom 3. várhatóan nagyrészt Eddie Brock történetét meséli majd tovább, aki még mindig küzd a szimbiótával, ami az élete alapkövévé vált. Mivel az előző filmben meghiúsították a mániákus sorozatgyilkos Cletus Kasady alias Vérontó tervét, így Venom útja egyelőre ismeretlen. Egy rövid időre a Marvel Moziverzumban találta magát Venom és Eddie, de a Pókember: Nincs hazaút visszaküldte őket a Sony saját univerzumába. A Sony és a Marvel Studios terve egyelőre nem ismert, hogy mihez kezdenek ezzel a jelenettel.

A harmadik részről nem árultak el semmit. Kelly Marcel, aki társ-forgatókönyvíróként dolgozott a franchise első két filmjén, rendezőként irányítja majd a projektet, valamint Hardy sztorijával közösen írják a film forgatókönyvét is. A stúdió nem árulta el azt sem, hogy mikor tervezik bemutatni a filmet, de várhatóan valamikor 2024 őszén kerül a mozikba a trilógia harmadik része.

Venom 2. - Vérontó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.