Főoldal Filmek A Venom első két rész írója rendezőként debütál a Venom 3. résznél
Filmek

A Venom első két rész írója rendezőként debütál a Venom 3. résznél

Egy női rendezőre bízzák a Venom 3. részét.

348
Venom
Forrás: Sony Pictures

Miután az első két filmnél írójaként és producereként dolgozott, Kelly Marcel veszi kézbe a dolgokat a Sony Pictures készülő Venom 3. részeként, s rendezőként debütál. A rendezés mellett Marcel dolgozik a forgatókönyvön is (Tom Hardy is részt vesz az írói munkában) és producere is lesz a folytatásnak, gyakorlatilag minden az ő keze alatt készül. Nem lesz könnyű dolga.

A franchise korábbi két részét mindig másik rendező fényképzete, az elsőt Ruben Fleischer, a másodikat pedig a színészből lett rendező Andy Serkis dirigálta. Bár a kritikusok körében egyik sem aratott nagy sikert, de ez nem szegte a rajongók kedvét, ugyanis a stúdió kasszát robbantott, s a Sony Pictures egyik legsikeresebb filmje lett a Venom.

Magáról a cselekményről eddig semmit sem árultak el, de Hardy nemrég megosztott egy Instagram-posztot, amelyben Eddie Brock “utolsó útjára” utalt, vagyis nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó alkalom, amikor ebben a szerepben látjuk. Ha ez igaz, akkor nem kizárt, hogy a trilógia végére tartogatták a várva várt fordulatot, amikor Venom és Pókember találkozik.

Eddie/Venom feltűnt a Pókember: Nincs hazaút egyik stáblista utáni jelenetében, és a szimbióta egy darabja az MCU-ban maradt, amikor Brockot visszaküldték a saját univerzumába. Ebből a jelenetből sokan arra gondoltak, hogy a találkozás elkerülhetetlen kettejük között, de bármi megtörténhet. Sőt, néhány napja megjelent egy olyan pletyka, miszerint a Sony Pictures udvarolni kezdett a Marvelnek, hogy Venomnak is jusson egy falat a nagy Bosszúállók: Titkos háború történetéből.

A Venom 2. – Vérontó Cletus Kasady (Woody Harrelson) halálával ért véget (bár ez nem jelenti azt, hogy Vérontó nem tér vissza), Pat Mulligan nyomozó (Stephen Graham) fölött pedig mintha egy másik szimbiota átvette volna az irányítást, vagyis a folytatásban bemutatkozhat Toxin is, de hogy mikor láthatjuk a harmadik részt, a Sony még nem árulta el.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események