Főoldal Filmek Ryan Reynolds egy képpel erősítette meg a Deadpool 3. egyik vendégszereplőjét
Filmek

Ryan Reynolds egy képpel erősítette meg a Deadpool 3. egyik vendégszereplőjét

A sztrájk végével a színészek újra munkában, és már ezen a héten foroghat tovább a Deadpool 3.

1.5k
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A SAG-AFTRA sztrájkja véget ért a mai nappal (ideiglenesen), és ez azt jelenti, hogy a színészek újra forgatásokon vehetnek részt, megszólalhatnak, és a különféle felületeken reklámozhatják a készülő produkcióikat. Ryan Reynolds, a Deadpool 3. sztárja sem tett máshogy, rögtön megosztott egy képet a várva várt folytatás egyik új vendégszereplőjéről.

Az elmúlt hónapokban több pletyka is született, hogy a mutánsok mellett egy kutya is felbukkan majd. Reynolds véget vetett a találgatásoknak és megosztotta az első képet Dogpool-ról.
“Dogpool megmentette a napot?” – kérdezi a színész egy Twitter/X bejegyzésben. “Ez kizárt a szörnyecskepokolban. De jelenleg rémálmokat okoz a Disney plüssfigurákat gyártó részlegének”. Azt még hozzáteszi, hogy “Jön a filmmel, 2024 nyarán”, és nem erősíti meg, de nem is cáfolja, hogy a Deadpool 3. premierdátumát továbbra is májusra jegyzik, vagy esetleg később, nyár elején kerül csak műsorra a mozikban.

Ha szerencsénk van, kapunk még néhány spoileres forgatási fotót a közeljövőben. A legfrissebb hírek szerint a legnagyobb produkciók rajtra készen várták a napot, hogy mikor állhatnak újra munkában a forgatáson. Várhatóan a héten több produkciónál is bekapcsolják a kamerákat.

A képregényekben Dogpool a Deadpool Corps tagja, akin a Mascara X kozmetikai cég kísérletezett. Végül mutálódott és elnyerte az öngyógyítás képességét, majd miután egy kukában hagyták meghalni, megszökött és csatlakozott a Marvel szájhősének csapatához. A “Deadpool, a fenegyerek kutya” néven lépett fel rajongói előtt, mielőtt a szájhős beszervezte volna a Deadpool Hadtestbe.

Kevés részlet látott még napvilágot a projektről, így egyelőre az sem világos, hogy a Marvel Studios szakít-e időt Dogpool eredettörténetének megismertetésére, és hogy Dogpool valóban szerepelni fog-e a filmben. Tekinthetünk úgy a mostani bejegyzésre, mint egy megerősítésre, hogy egy multiverzumi kaland van kibontakozóban, vagy egy okos hírverés; például lehet, hogy ő csak Wade Wilson házi kutyusa!

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani. Az is megerősítést nyert, hogy Jennifer Garner újra eljátssza Elektra szerepét, és pletykák szerint Ben Affleck, James Marsden, Patrick Stewart és Ian McKellen is szerepelnek a folytatásban.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.