Főoldal Filmek Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt
Filmek

Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt

Két évvel a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója után sem tudott megbarátkozni a szereppel.

415
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

A Marvel-sztár Chris Hemsworth megismételte újra azt, amit egyszer már elmondott, hogy nem lett tökéletes a Thor: Szerelem és mennydörgés, ezért úgy gondolja, hogy tartozik egy újabb filmmel a rajongóknak. Taika Waititi író és rendező filmjét két éve mutatták be a mozikban, óriási várakozás előzte meg a Thor: Ragnarök után, a legújabb résszel azonban túltoltak mindent.

A Vanity Fairnek nyilatkozva Hemsworth azt mondta, hogy a Szerelem és mennydörgés szerepét túlságosan bolondosra vette, és a film emiatt szenvedett. Különösen igaz ez a Thor-franchise harmadik része után, amely az első két komorabb rész után felüdülést hozott a karakter számára, a mennydörgés istenének új oldalát ismerhettük meg. A rajongók mellett még a kritikusok tetszését is elnyerte a film, így Waititi úgy gondolta, ha több vígjátékot csempésznek a folytatás sztorijába, nagyobb siker lesz.

“Belekerültem az improvizációba és a bolondozásba, és önmagam paródiájává váltam” – mondta Hemsworth a 2022-es filmről, majd így folytatta: “Ez most nem jött össze”. A Vanity Fair szerint az ausztrál színész nem tudja megbocsátani magának az alakítást, ezért úgy érzi, tartozik a rajongóknak egy újabb filmmel, amellyel jóváteheti mindazt.

A bemutató és fogadtatás után esélytelennek tűnt, hogy Thor újabb önálló filmet kap. Erre ráerősített Hemsworth kijelentése, aki összesen már nyolc filmben játszotta Thor szerepét a Marvel Moziverzumban, amikor azt mondta, hogy kész lezárni ezt a fejeztet, és továbblépni. A Ragnarök és a Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi is kiesett egyéb elfoglaltság miatt. Ezek után jöttek olyan pletykák, hogy a Marvel Studios elkezdte felvázolni a Thor 5. cselekményét. Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azt viszont tudjuk, hogy Thor még visszatér, ahogy azt megerősítették a negyedik film stáblistája utáni felirattal.

Hogy mikor jöhet a folytatás, vagy Thor mikor tér vissza, nagy kérdés még. A Marvel Studios már ismertette a The Multiverse Saga 5. fázisának menetét, sőt, a 6. fázist is bejelentették. Jonathan Majors játszotta volna az MCU következő nagy gonosztevőjét, de miután kirúgták Kang, a Hódító szerepéből, a stúdió állítólag jelentős átalakításba kezdett, ez pedig megnyitja a lehetőséget egy újabb Thor-film előtt.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.