Főoldal Filmek A Thor 5. sötétebb tónusú lehet Taika Waititi filmjeitől, és a Zsivány Egyes rendezőjét szemelték ki a feladatra
Filmek

A Thor 5. sötétebb tónusú lehet Taika Waititi filmjeitől, és a Zsivány Egyes rendezőjét szemelték ki a feladatra

Bejelentés még nincs, de már keresik a Thor 5. rendezőjét.

288
Thor: Szerelem és mennydörgés

Taika Waititi egyszerre vitte mennybe és pokolba a mennydörgés istenét. Míg a Thor: Ragnarök az egyik legjobb MCU-film, addig a Thor: Szerelem és mennydörgés egy mérhetetlenül ostoba, buta film lett, és egyben a Marvel Studios egyik leggyengébbre tartott produkciója. Sok pletykát olvashattunk már a folytatásról, és egy friss jelentés szerint sötétebb tónusú lesz a Thor 5.

A Thor: Ragnarök sikere után a Marvel Studios túl nagy szabadságot adott Taika Waititi filmrendezőnek, és ez az eredményen is meglátszott, mivel még Chris Hemsworth is elismerte, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés túlságosan ostoba volt, és radikális változtatásokra lesz szükség a jövőben. Waititi megerősítette, hogy nélküle készül a folytatás, nem tér vissza rendezőként.

Most a bennfentes hírében álló Daniel Richtman azt állítja, hogy tudomása szerint a Thor 5 sokkal sötétebb tónusú lesz, mint Waititi filmjei. Valószínűleg örömmel hallják ezt a rajongók, akik szerint a mennydörgés istenének jobban állna, ha egy hangyányit komolyabbra venné a figurát, és nem viccelődne annyit.

Richtman hozzátette, hogy a Marvel Studios olyan rendezőt szeretne a következő rész irányítására, akinek van tapasztalata “komoly munkákban”, és állítólag a Godzilla, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és Az Alkotó rendezője, Gareth Edwards az egyik kiszemelt erre a feladatra.

A pletykák ellenére a Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be a filmet, de Thor visszatérése borítékolható, ugyanis a negyedik rész azzal végződött, hogy még visszatér a főhős. Mivel a Disney jelentősen átrendezte a bemutatókat, benne van a pakliban, hogy a következő Bosszúállók-film előtt jöhet a folytatás, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy a következő két Bosszúállók-film valamelyikében ott lesz Chris Hemsworth karaktere.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...