Főoldal Filmek Taika Waititi megerősítette, nem dolgozik a Thor 5. részén
Filmek

Taika Waititi megerősítette, nem dolgozik a Thor 5. részén

A rajongók fellélegezhetnek, Taika Waititi nélkül készül Thor 5., feltéve, hogy elkészül egyszer.

715
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

Az utóbbi időben többször is felröppent a hír, hogy a Marvel Studios dolgozik a Thor-franchise következő részén, amiben esetleg Taika Waititi-nek is lesz beleszólása. Az egész lavinát a rendező egy rosszul kiragadott mondata indította el, amikor arról beszélt, hogy milyen gonosztevőre lenne szüksége a főhősnek. Később cáfolták, hogy készülne valami, de újra és újra előkerült a téma.

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi most egy külföldi lapnak megerősítette, hogy nem dolgozik a Thor 5. részén. A Business Insidernek adott interjújában a direktor kifejtette, hogy nem tervezi a visszatérést, amennyiben elkészül a sokat pletykált ötödik film.

Nem tudnám megmondani, hogy mennyire pontos ez a hír. Azt tudom, hogy nem fogok részt venni. A többi filmre fogok koncentrálni, amire már aláírtam.

Taika Waititi

Waititinek jelenleg több projektje is fejlesztés alatt áll, köztük a várva várt Star Wars-filmje. Még mindig érlelődnek a gondolatok” – mondta. – “De már írom.”

Emellett Kazuo Ishiguru szerző Klara és a Nap című adaptációján is dolgozik, ami elmondása szerint valószínűleg a következő filmje lesz. “Szóval ezekkel hat, hét eltelik majd – magyarázta arról, hogy miért nem fogja megcsinálni a Thor 5-öt. – “El tudnám képzelni, hogy egy újabb Thor sokkal hamarabb jönne… De szeretem a Marvelt, szeretek velük dolgozni. Imádom Christ [Hemsworth-öt].”

Még ha a Marvel úgy is dönt, hogy nélküle folytatja, Waititi úgy fogalmazott, hogy nem lesz benne rossz érzés, amiért nem hívták fel. “Soha nem érezném úgy, hogy megcsalnak” – mondta. – “Nyitott kapcsolatban élünk, és ha más emberekkel akarnak találkozni, annak örülök. Egy nap még mindig visszabújnék hozzájuk az ágyba”.

A Szerelem és mennydörgés után elég határozottan nyilatkozott arról, hogy visszatér-e egy újabb film rendezésére, kijelentve, hogy igen… egy feltétellel. “Valami meglepőnek és váratlannak kellene lennie ahhoz, hogy meg akarjam csinálni” – mondta. –“Például mi lenne az új felfogás? A csaták és az összes harc rendben van, de valami olyat szeretnék, ami a történet szempontjából váratlanul ér. Például egy 5 millió dolláros filmet készíteni, amiben egyáltalán nem kerül sor harcra, és Thor csak egy kirándulásra ment, mint például a Nebraska.”

Taika Waititi
Forrás: Shutterstock.com
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.