x
Filmek

Megerősítették, hogy milyen címen mutatják be Jason Reitman új Szellemirtók-filmjét

Igaznak bizonyultak a korábban napvilágot látott hírek, hogy milyen címen fogják bemutatni a 2020-ban érkező új Szellemirtók-filmet.

Megerősítették, hogy milyen címen mutatják be Jason Reitman új Szellemirtók-filmjét
  • Publisheddecember 3, 2019

Igaznak bizonyultak a korábban napvilágot látott hírek, hogy milyen címen fogják bemutatni a 2020-ban érkező új Szellemirtók-filmet.

Még az év elején jelentették be, hogy Jason Reitman folytatást készít a Szellemirtók-filmhez, ami közvetlen folytatása lesz az 1984-es résznek, merthogy ugyanabban univerzumban játszódik majd a jövőre érkező rész is, mint a klasszikus. A forgatás már befejeződött, nem olyan rég pedig már a filmcímről is szivárogtattak, amit most az angol filmügynökség megerősített.

Úgy tűnik, hogy karácsonyi ajándékként még idén befut az új Szellemirtók-film első előzetese, ami már megkapta a besorolást a brit filmosztályozó testülettől, ezzel együtt pedig azt is megerősítették, hogy Ghostbusters: Afterlife, azaz Szellemirtók: Túlvilág címen fogják bemutatni 2020-ban a filmet.

A BBFC listáján egy két perc és 28 másodperces előzetes jelent meg, amit akár már jövő héten láthatunk, hiszen a Sony Pictures következő produktumát, a Jumanji – A következő szintet egy hét múlva mutatják be a mozikban. A Trailer Track értesülései szerint az új film előzetesét napokon belül bemutathatják, de legkésőbb december 13-én a Jumanji észak-amerikai bemutatóval egy időben, vagyis jövő hét pénteken.

A Szellemirtók-film történetét szigorú titoktartás övezi, bár a film középpontjában egy egyedülálló anyuka (Carrie Coon) és az ő családja áll majd. A rendező Jason Reitman lesz, aki a forgatókönyvet Gil Kena-val közösen írta, a főszerepben pedig olyan színészek kaptak helyet, mint Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Paul Rudd, Celeste O’Connor, Logan Kim, Bokeem Woodbine, Oliver Cooper, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, valamint Annie Potts.

A Ghostbusters: Afterlife bemutatóját 2020. július 10-ére tűzték ki.

Szellemirtók
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.