Főoldal Filmek A Szellemirtók: Az örökség folytatása New Yorkon kívül, a történet Londonban, az Egyesült Királyságban folytatódik
Filmek

A Szellemirtók: Az örökség folytatása New Yorkon kívül, a történet Londonban, az Egyesült Királyságban folytatódik

Ecto-1 már megérkezett a királyságba, jövő hónaptól pedig forog a következő Szellemirtók.

552
Szellemirtók - Az örökség

A múlt hónapban a Film & Television Industry Alliance közölte, hogy Gil Kenan rendező a Szellemirtók: Az örökség folytatásának forgatását idén márciusra időzítette, és ez lesz a franchise első olyan filmje, amit nem az Egyesült Államokban forgatnak, hanem az Egyesült Királyságban. Ez felvet egy olyan kérdést is, hogy vajon a sztori az Államokon kívül játszódik, vagy a kedvezőbb adózási okok miatt döntöttek a londoni helyszín mellett?

Magáról a folytatásról keveset tudunk, ami a Firehouse munkacím alatt készül. A Sony Pictures hivatalosan még nem erősítette meg a tengerentúli forgatást, de a januári jelentés pontosnak bizonyult, mivel Jason Reitman társíró és producer, valamint Eric Steelberg operatőr nemrégiben képeket osztott meg Londonból, és a hírek szerint a forgatás előkészületei már javában zajlanak.

Bár egyelőre nem tudni, hogy az Egyesült Királyság milyen szerepet játszik majd a film történetében, vagy egy teljesen új helyszínre viszi a franchise-t, esetleg New Yorkot helyettesíti, de a képek alapján sokáig már nem kell várni, hogy az Ecto-1-et London utcáin lássuk. A filmsorozat ikonikus autóját a napokban Skóciában látták, amint éppen lerakodnak a teherszállítóról. Nem véletlen, hogy két héttel a március 6-ától kezdődő forgatás előtt készültek ezek a képek a Glasgow Prestwick reptéren.

Amikor utoljára láttuk az Ecto-1-et, éppen Manhattanbe hajtott vissza a Szellemirtók otthonába. Ott kezdődik a történetünk.

A film forgatásával és cselekményével kapcsolatban nem osztottak meg részleteket. A forgatási helyszínen kívül az egyetlen információ, amin elindulhatunk, hogy a Kenan & Reitman társ-forgatókönyvírók megerősítették, hogy a folytatás a Szellemirtók: Az örökség eseményei után játszódik.

Még a szereposztás körül is nagy a titkolózás, hogy kik térnek vissza az előző részből, noha múlt héten a Howard Stern Showban Ernie Hudson ráerősített a Film & Television Industry Alliance jelentésére, és kijelentette: “Tárgyalunk egy új filmről, aminek forgatása márciusban kezdődik”. Ebből úgy tűnik, hogy az eredeti csapat is visszatér a folytatásra. Hudson mellett megerősítést kapott az is, hogy Paul Rudd és Carrie Coon szintén visszatér a következő részre, valamint Finn Wolfhard és Mckenna Grace.

A cím nélküli új Szellemirtók a tervek szerint 2023. december 20-án kerül bemutatásra a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Szellemirtók - Az örökség
Filmek

A Szellemirtók – Az örökség folytatása új rendezőt kapott

Gil Kenan veszi át Jason Reitman helyét a Szellemirtók folytatásánál.

Szellemirtók - Az örökség
Filmek

Bejelentették, hogy mikor kerül mozikba a Szellemirtók – Az örökség folytatása

A vártnál előbb jön a Szellemirtók - Az örökség folytatása.

Szellemirtók: Az örökség
Filmek

A Szellemirtók – Az örökség minden várakozást felülmúlt, tényleg ennyire jó lett?

A Szellemirtók franchise legújabb része uralta a mozikat hétvégén.