Főoldal Sorozatok A Grease: Rise of The Pink Ladies című sorozat idén tavasszal érkezik a SkyShowtime-ra
Sorozatok

A Grease: Rise of The Pink Ladies című sorozat idén tavasszal érkezik a SkyShowtime-ra

A Grease: Rise of The Pink Ladies idén tavasszal streamelhető, csak a SkyShowtime műsorán.

480
Grease: Rise of the Pink

A Paramount Television Studios musicalsorozata négy évvel az eredeti Grease előtt játszódik: 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell High iskola életét.

Az író és vezető producer Annabel Oakes (Több, mint normális, Transparent), aki egyben a showrunner és rendező is. Marty Bowen és Wyck Godfrey a Temple Hill vezető producere, Adam Fishbach szintén vezető producer. ​ A pilotot és két további epizódot a projektben vezető producerként tevékenykedő Alethea Jones (Szerelemre tervezve, Dollface, Evil) rendezte. Erik Feig és Samie Kim Falvey vezető producerként működnek a PICTURESTART-on keresztül, a producer pedig Grace Gilroy. A koreográfiát a rendező Jamal Sims állította össze, a zenét pedig a GRAMMY-díjra jelölt Justin Trante szerezte.

A szereplők: Marisa Davila – Jane, Cheyenne Isabel Wells – Olivia, Ari Notartomaso – Cynthia, Tricia Fukuhara – Nancy, Shanel Bailey – Hazel, Madison Thompson – Susan, Johnathan Nieves – Richie, Jason Schmidt – Buddy, Maxwell Whittington-Cooper – Wally és Jackie Hoffman – McGee igazgatóhelyettes.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android eszközökön, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon. A SkyShowtime havidíja 1 999 forint.

A SkyShowtime Európa-szerte több mint 20 piacon lesz elérhető, összesen 90 millió háztartásban. Az új streamingszolgáltató már elérhető Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Hollandiában, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Svédországban. Andorrában és Spanyolországban 2023. február 28-án indul a szolgáltatás.

A Comcast és a Paramount Global közös vállakozásaként, a SkyShowtime elhozza a szórakozás, a filmek és az eredeti sorozatok legjavát a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus kínálatából. A SkyShowtime otthont ad számos exkluzív

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.