Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker korából többet megtudunk majd Finn háttértörténetéről

J.J. Abrams igyekszik majd minden szálat elvarrni a Skywalker korában, köztük Finn származásáról is többet megoszt.

J.J. Abrams rendező még Az ébredő Erőben mutatta be John Boyega karakterét, Finn-t, az egykori Első Rend rohamosztagosát, aki csalódott a Birodalom hamvaiból felemelkedett új rendben, dezertált, és kalandos úton csatlakozott az Ellenállókhoz, miközben megszöktette az Ellenállók legjobb pilótáját, Poe Dameront, majd a Jakkun Rey-jel együtt menekültek a rohamosztagosok elől.

Eddig nem sokat tudtunk meg a karakter múltjáról, mindössze annyit, hogy fiatal korában eladták az Első Rendnek, de eddig nem nyílt lehetőség arra, hogy többet megtudjunk Finn múltjáról. A Skywalker kora bemutatója előtt többen bíztak benne, hogy a befejező részben Finnről is többet mesélnek majd, amit most a direktor megerősített.

A Vanity Fair készített interjút a Skywalker-saga utolsó rész rendezőjével, aki elárulta, hogy a történet befejező része John Boyega karakterének múltjával is foglalkozni fog:

Ez is a történet része lesz. És erre már volt célzás a VII. részben is, de ebben a filmben egy kicsit több dologra fény derül majd.
J.J. Abrams

Abrams ugyanakkor leszögezte, hogy nem Finn lesz az egyetlen karakter, akit jobban megismerünk a filmből, ahogy Rey is nagyon fontos szerepet játszik majd a filmben:

Azt mondanám, hogy valamennyi karakter történetéről többet megtudunk majd. Nem azt mondom, hogy teljes és aprólékos képet kapunk gyerekkorukról és minden nagyobb lépésükről, ami eljuttatta őket oda, ahol vannak. De sok kérdés felmerült Finn és Poe múltjáról, nyilvánvalóan Reyről és Kyloról, valamint az új szereplőkről is, akikkel találkozni fogunk.

A direktor a napokban már több érdekes dolgot is elárult a Skywalker-saga befejező részével kapcsolatban, többek között, hogy már Az ébredő Erő terveinél felmerült Palpatine visszatérése, és hogy miért érezte fontosnak, hogy a Sith nagyúr is szerepeljen a befejező részben. Mit gondol Rey erejéről, miért járja át annyira az Erő? De a film hosszát is megerősítette, és akár még új filmet is készíthet majd a jövőben.

Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz. 

Még több a témában...

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk írója a koronavírushoz hasonlította a Skywalker korát

Kévés Bence Mihály

Fény derült a Ren lovagjainak teljes eredetére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat