Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker korából többet megtudunk majd Finn háttértörténetéről

J.J. Abrams igyekszik majd minden szálat elvarrni a Skywalker korában, köztük Finn származásáról is többet megoszt.

J.J. Abrams igyekszik majd minden szálat elvarrni a Skywalker korában, köztük Finn származásáról is többet megoszt.

J.J. Abrams rendező még Az ébredő Erőben mutatta be John Boyega karakterét, Finn-t, az egykori Első Rend rohamosztagosát, aki csalódott a Birodalom hamvaiból felemelkedett új rendben, dezertált, és kalandos úton csatlakozott az Ellenállókhoz, miközben megszöktette az Ellenállók legjobb pilótáját, Poe Dameront, majd a Jakkun Rey-jel együtt menekültek a rohamosztagosok elől.

Eddig nem sokat tudtunk meg a karakter múltjáról, mindössze annyit, hogy fiatal korában eladták az Első Rendnek, de eddig nem nyílt lehetőség arra, hogy többet megtudjunk Finn múltjáról. A Skywalker kora bemutatója előtt többen bíztak benne, hogy a befejező részben Finnről is többet mesélnek majd, amit most a direktor megerősített.

A Vanity Fair készített interjút a Skywalker-saga utolsó rész rendezőjével, aki elárulta, hogy a történet befejező része John Boyega karakterének múltjával is foglalkozni fog:

Abrams ugyanakkor leszögezte, hogy nem Finn lesz az egyetlen karakter, akit jobban megismerünk a filmből, ahogy Rey is nagyon fontos szerepet játszik majd a filmben:

A direktor a napokban már több érdekes dolgot is elárult a Skywalker-saga befejező részével kapcsolatban, többek között, hogy már Az ébredő Erő terveinél felmerült Palpatine visszatérése, és hogy miért érezte fontosnak, hogy a Sith nagyúr is szerepeljen a befejező részben. Mit gondol Rey erejéről, miért járja át annyira az Erő? De a film hosszát is megerősítette, és akár még új filmet is készíthet majd a jövőben.

Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz. 

Total
9
Shares
Previous Article
Szellemirtók

Megerősítették, hogy milyen címen mutatják be Jason Reitman új Szellemirtók-filmjét

Next Article

25 éves a Playstation

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!