Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora után J.J. Abrams valószínűleg még visszatér a messzi-messzi galaxisba

Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams még nem végzett a franchisenál, a jövőben újra filmet forgathat.

Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams még nem végzett a franchisenál, a jövőben újra filmet forgathat.

J.J. Abrams rendező úgy adta át a stafétabotot Rian Johnsonnak, hogy akkor még nem számolt a visszatéréssel, hiszen az új trilógia bejelentésénél Colin Trevorrownak ítélte oda a történet befejező epizódját a Disney. Sajnos azonban Trevorrow és Kathleen Kennedy producer között kreatív különbség alakult ki, majd Abrams előtt megnyílt a lehetőség, hogy visszatérjen a trilógia befejező részére, mely egyben a negyven éve kezdődött franchise befejező epizódja is lesz.

A Disney és a Lucasfilm természetesen ezután sem állnak le, készülnek még Star Wars-filmek és sorozatok, de azok függetlenek lesznek a most ismert történettől, új karaktereket és helyszíneket mutatnak be messzi-messzi galaxisban. Ilyen történeten dolgozott korábban a Trónok harca készítői, de Rian Johnson is egy ilyen trilógián dolgozik.

Az Esquire arról kérdezte Abramst, hogy a jövőben hajlandó lenne-e visszatérni a franchisehoz, hogy új történetet meséljen el. És ahogy az várható volt, hogy direktor nem zárkózik el az ötlettől, de leszögezte, hogy jelenleg még nem áll készen erre, hiszen épphogy befejezte a munkát:

Csak tegnap fejeztem be a munkát. Szóval ez kicsit hasonló ahhoz, mint amikor valakit az étkezés után megkérdeznek a francia konyhában, hogy akar még hamburgert fogyasztani. Tudjátok, biztos vagyok benne, hogy egy nap hamburgerezni a legjobb ötlet lenne, de perpillanat, tele vagyok.
J.J. Abrams

A rendező a kötelezettségeinek tesz eleget a Skywalker kora bemutatója előtt, hiszen az elmúlt napokban másról sem lehet olvasni. Abrams már megosztotta, hogy az előzménytrilógiából melyik volt a kedvenc jelenete, mit gondol arról, hogy George Lucas unalmasnak találta az új trilógiát, mi lesz az első szó a Skywalker korában, és nem véletlen, hogy Rey ennyire erős.

Még több a témában...

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Kévés Bence Mihály

Akár így is kinézhetett volna a Skywalker kora közkedvelt karaktere, Babu Frik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat