Főoldal Filmek A Skywalker kora után J.J. Abrams valószínűleg még visszatér a messzi-messzi galaxisba
Filmek

A Skywalker kora után J.J. Abrams valószínűleg még visszatér a messzi-messzi galaxisba

Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams még nem végzett a franchisenál, a jövőben újra filmet forgathat.

611
Star Wars: Az ébredő Erő

Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams még nem végzett a franchisenál, a jövőben újra filmet forgathat.

J.J. Abrams rendező úgy adta át a stafétabotot Rian Johnsonnak, hogy akkor még nem számolt a visszatéréssel, hiszen az új trilógia bejelentésénél Colin Trevorrownak ítélte oda a történet befejező epizódját a Disney. Sajnos azonban Trevorrow és Kathleen Kennedy producer között kreatív különbség alakult ki, majd Abrams előtt megnyílt a lehetőség, hogy visszatérjen a trilógia befejező részére, mely egyben a negyven éve kezdődött franchise befejező epizódja is lesz.

A Disney és a Lucasfilm természetesen ezután sem állnak le, készülnek még Star Wars-filmek és sorozatok, de azok függetlenek lesznek a most ismert történettől, új karaktereket és helyszíneket mutatnak be messzi-messzi galaxisban. Ilyen történeten dolgozott korábban a Trónok harca készítői, de Rian Johnson is egy ilyen trilógián dolgozik.

Az Esquire arról kérdezte Abramst, hogy a jövőben hajlandó lenne-e visszatérni a franchisehoz, hogy új történetet meséljen el. És ahogy az várható volt, hogy direktor nem zárkózik el az ötlettől, de leszögezte, hogy jelenleg még nem áll készen erre, hiszen épphogy befejezte a munkát:

A rendező a kötelezettségeinek tesz eleget a Skywalker kora bemutatója előtt, hiszen az elmúlt napokban másról sem lehet olvasni. Abrams már megosztotta, hogy az előzménytrilógiából melyik volt a kedvenc jelenete, mit gondol arról, hogy George Lucas unalmasnak találta az új trilógiát, mi lesz az első szó a Skywalker korában, és nem véletlen, hogy Rey ennyire erős.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Az ébredő Erő
Filmek

Daisy Ridley felidézte, hogy J.J. Abrams milyen tanáccsal látta el a Star Wars forgatása alatt

Daisy Ridley több nehézséggel is küzdött a Star Wars forgatása során.