J.J. Abrams

A Skywalker kora után J.J. Abrams valószínűleg még visszatér a messzi-messzi galaxisba

Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams még nem végzett a franchisenál, a jövőben újra filmet forgathat.

Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams még nem végzett a franchisenál, a jövőben újra filmet forgathat.

J.J. Abrams rendező úgy adta át a stafétabotot Rian Johnsonnak, hogy akkor még nem számolt a visszatéréssel, hiszen az új trilógia bejelentésénél Colin Trevorrownak ítélte oda a történet befejező epizódját a Disney. Sajnos azonban Trevorrow és Kathleen Kennedy producer között kreatív különbség alakult ki, majd Abrams előtt megnyílt a lehetőség, hogy visszatérjen a trilógia befejező részére, mely egyben a negyven éve kezdődött franchise befejező epizódja is lesz.

A Disney és a Lucasfilm természetesen ezután sem állnak le, készülnek még Star Wars-filmek és sorozatok, de azok függetlenek lesznek a most ismert történettől, új karaktereket és helyszíneket mutatnak be messzi-messzi galaxisban. Ilyen történeten dolgozott korábban a Trónok harca készítői, de Rian Johnson is egy ilyen trilógián dolgozik.

Az Esquire arról kérdezte Abramst, hogy a jövőben hajlandó lenne-e visszatérni a franchisehoz, hogy új történetet meséljen el. És ahogy az várható volt, hogy direktor nem zárkózik el az ötlettől, de leszögezte, hogy jelenleg még nem áll készen erre, hiszen épphogy befejezte a munkát:

A rendező a kötelezettségeinek tesz eleget a Skywalker kora bemutatója előtt, hiszen az elmúlt napokban másról sem lehet olvasni. Abrams már megosztotta, hogy az előzménytrilógiából melyik volt a kedvenc jelenete, mit gondol arról, hogy George Lucas unalmasnak találta az új trilógiát, mi lesz az első szó a Skywalker korában, és nem véletlen, hogy Rey ennyire erős.

Total
24
Shares
Previous Article
Jégvarázs 2.

Box Office-figyelő: 2019/47. hét: Kasszát robbantott a Jégvarázs második része.

Next Article

JÁTÉKTESZT: Blacksad: Under the Skin

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!