J.J. Abrams George Lucas

J.J. Abrams így reagált arra, hogy George Lucas csalódott Az ébredő Erőben

J.J. Abrams válaszolt George Lucas korábbi kijelentésére, hogy mennyire csalódott Az ébredő Erőben.

J.J. Abrams válaszolt George Lucas korábbi kijelentésére, hogy mennyire csalódott Az ébredő Erőben.

George Lucas érzéseiről a Disney elnök-vezérigazgató könyvéből derült fény, melyben Bob Iger hosszú oldalakon keresztül ecseteli a franchise mindenkori atyja érzéseit az új trilógia első részével kapcsolatban. Lucas Az ébredő Erő bemutatója után becsapva érezte magát, hiszen a VII. rész előtt többször is összeült J.J. Abrams rendezővel, Kathleen Kennedy producerrel és Lawrence Kasdan forgatókönyvíróval, ennek ellenére nem mentek flottul a dolgok, s hiába adott terveket a folytatáshoz, élesen kritizálta az új trilógiát.

Ezzel kapcsolatban most J.J. Abrams, Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője is reagált, aki hálás Lucasnak, amiért megteremtette a franchiset:

Abrams már korábban is beszélt arról, hogy többször találkoztak, hogy átbeszéljék a franchise jövőjét, és még a sokat kritizált midikloriánok témát is felhozták. Abrams elmondása szerint a Lucas által vizionált új trilógia egyik központi témája az élet építő elemei lettek volna, hiszen szerette volna tovább boncolgatni a témát, mert nagy rajongója volt a témának.

Abrams válasza megegyezik Kathleen Kennedy hét közepén adott válaszával, mondván, hogy mennyire nehéz elengedni és nézni, hogy mások hogyan állnak ahhoz, amit mi teremtettünk meg. De hogy mit gondol majd a Skywalker saga lezárásáról, arról milyen véleményt formál Lucas, december közepén kiderül, amikor bemutatják az utolsó részt.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Egy rakat koncepciós tervet kaptunk a Bosszúállók: Végjáték kvantumruháiról

Next Article
Rey Star Wars

J.J. Abrams szerint nem véletlen, hogy Rey olyan erős

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!