J.J. Abrams George Lucas

A Skywalker kora forgatása előtt J.J. Abrams és George Lucas találkozott, és még a midikloniánok is szóba kerültek

J.J. Abrams a Star Wars: Skywalker kora forgatása előtt találkozott George Lucasszal, hogy megvitassák a dolgokat, s még a midikloniánokat felhozták.

J.J. Abrams a Star Wars: Skywalker kora forgatása előtt találkozott George Lucasszal, hogy megvitassák a dolgokat, s még a midikloniánokat felhozták.

J.J. Abrams és George Lucas újra találkozott egymással, írja a Total Film. A Star Wars: Skywalker kora rendezője elárulta, hogy a Skywalker-saga befejező rész forgatása előtt útmutatások végett felkereste a franchise mindenkori atyját, hogy átbeszéljék az Erőről való tudnivalókat – köztük a midikloriánokat is.

Mikor J.J. Abrams rendező leült átbeszélni a dolgokat George Lucasszal az új trilógia befejezése előtt. Előkerültek az előzménytrilógiából ismert midikloriánok is, mint azt most megtudtuk:

A midikloriánokról először a Star Wars I. rész – Baljós árnyakban hallottunk, amikor Qui-Gon Jinn az ifjú Anakin Skywalkerrel vitatta meg a dolgot, hogy az élet alapvető építőelemei ott vannak minden élőlényben. Akiknél azonban magasabb ez a szám, őket jobban átjárja az Erő. Sok rajongó kritizálta a tudományos magyarázatot a jedikről, mert sokkal inkább a rejtélyes aurát részesítik előnyben, mint Lucas okfejtését.

Hogy Abrams mi másról beszélt még Lucasszal a film forgatása előtt, és hogy megfogadta-e a tanácsokat, majd decemberben kiderül, mikor beülünk és megnézzük a történet befejező részét.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

J.J. Abrams George Lucas
Total
8
Shares
Previous Article

Boss fightot is mutat a Diablo IV

Next Article
Marvel

5 új Marvel-film bemutatóját jelentette be a Disney 2023-ig

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!