Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora forgatása előtt J.J. Abrams és George Lucas találkozott, és még a midikloniánok is szóba kerültek

J.J. Abrams a Star Wars: Skywalker kora forgatása előtt találkozott George Lucasszal, hogy megvitassák a dolgokat, s még a midikloniánokat felhozták.

J.J. Abrams és George Lucas újra találkozott egymással, írja a Total Film. A Star Wars: Skywalker kora rendezője elárulta, hogy a Skywalker-saga befejező rész forgatása előtt útmutatások végett felkereste a franchise mindenkori atyját, hogy átbeszéljék az Erőről való tudnivalókat – köztük a midikloriánokat is.

Mikor J.J. Abrams rendező leült átbeszélni a dolgokat George Lucasszal az új trilógia befejezése előtt. Előkerültek az előzménytrilógiából ismert midikloriánok is, mint azt most megtudtuk:

Rengeteg dolgot mesélt az Erő természetéről, ahogy azokról a dolgokról, amiket eddig boncolgatott a filmekben. És igen, volt egy beszélgetésünk a midikloriánokról is – és imádja őket. Nagyon hasznos volt a beszélgetés. Egy élvezet volt leülni vele, és hallgatni, ahogy beszélt, mert b*sszus, George Lucas mesélt a Star Warsról. Mindig úgy éreztem, hogy egy ajándék ahogy Lucas beszél a művéről, hiszen már 10 éves koromban nagy hatással volt rám.
J.J. Abrams

A midikloriánokról először a Star Wars I. rész – Baljós árnyakban hallottunk, amikor Qui-Gon Jinn az ifjú Anakin Skywalkerrel vitatta meg a dolgot, hogy az élet alapvető építőelemei ott vannak minden élőlényben. Akiknél azonban magasabb ez a szám, őket jobban átjárja az Erő. Sok rajongó kritizálta a tudományos magyarázatot a jedikről, mert sokkal inkább a rejtélyes aurát részesítik előnyben, mint Lucas okfejtését.

Hogy Abrams mi másról beszélt még Lucasszal a film forgatása előtt, és hogy megfogadta-e a tanácsokat, majd decemberben kiderül, mikor beülünk és megnézzük a történet befejező részét.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

J.J. Abrams George Lucas

Még több a témában...

Ewan McGregor már a szerződést is aláírta, hogy ismét ő legyen Obi-Wan Kenobi?

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Legalább kilenc Star Wars-film van készülőben

Kévés Bence Mihály

Ewan McGregor elárulta, hány részes lesz az Obi-Wan Kenobi-sorozat, és hogy mióta tudott róla

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább