Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora forgatása előtt J.J. Abrams és George Lucas találkozott, és még a midikloniánok is szóba kerültek

J.J. Abrams a Star Wars: Skywalker kora forgatása előtt találkozott George Lucasszal, hogy megvitassák a dolgokat, s még a midikloniánokat felhozták.

J.J. Abrams és George Lucas újra találkozott egymással, írja a Total Film. A Star Wars: Skywalker kora rendezője elárulta, hogy a Skywalker-saga befejező rész forgatása előtt útmutatások végett felkereste a franchise mindenkori atyját, hogy átbeszéljék az Erőről való tudnivalókat – köztük a midikloriánokat is.

Mikor J.J. Abrams rendező leült átbeszélni a dolgokat George Lucasszal az új trilógia befejezése előtt. Előkerültek az előzménytrilógiából ismert midikloriánok is, mint azt most megtudtuk:

Rengeteg dolgot mesélt az Erő természetéről, ahogy azokról a dolgokról, amiket eddig boncolgatott a filmekben. És igen, volt egy beszélgetésünk a midikloriánokról is – és imádja őket. Nagyon hasznos volt a beszélgetés. Egy élvezet volt leülni vele, és hallgatni, ahogy beszélt, mert b*sszus, George Lucas mesélt a Star Warsról. Mindig úgy éreztem, hogy egy ajándék ahogy Lucas beszél a művéről, hiszen már 10 éves koromban nagy hatással volt rám.
J.J. Abrams

A midikloriánokról először a Star Wars I. rész – Baljós árnyakban hallottunk, amikor Qui-Gon Jinn az ifjú Anakin Skywalkerrel vitatta meg a dolgot, hogy az élet alapvető építőelemei ott vannak minden élőlényben. Akiknél azonban magasabb ez a szám, őket jobban átjárja az Erő. Sok rajongó kritizálta a tudományos magyarázatot a jedikről, mert sokkal inkább a rejtélyes aurát részesítik előnyben, mint Lucas okfejtését.

Hogy Abrams mi másról beszélt még Lucasszal a film forgatása előtt, és hogy megfogadta-e a tanácsokat, majd decemberben kiderül, mikor beülünk és megnézzük a történet befejező részét.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

J.J. Abrams George Lucas

Még több a témában...

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora írója még soha nem írt át annyiszor forgatókönyvet, mint ennél

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat