George Lucas Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy reagált George Lucas kijelentésére, hogy mennyire csalódott az új trilógiában

George Lucas neheztel a Disneyre, miután a készítők nem fogadták meg tanácsait, terveit az új trilógiával kapcsolatban.

George Lucas neheztel a Disneyre, miután a készítők nem fogadták meg tanácsait, terveit az új trilógiával kapcsolatban.

A Disney elnök-vezérigazgatója nemrég megjelent a The Ride of a Lifetime: Lessons Learned From 15 Years as CEO of the Walt Disney Company című könyvéből több dologra is fény derült az elmúlt évekből, többek között innen tudjuk, hogy miután a Disney megvásárolta a Lucasfilmet George Lucastól, J.J. Abrams és Kathleen Kennedy találkozott Lucasszal, hogy átbeszéljék a folytatást.

Lucasnak már kész tervei voltak a folytatásra, a tervei szerint a midikloriánok is fontos szerepet játszottak volna, azonban a Star Wars: Az ébredő Erő után rendkívül csalódott lett, és szomorúan vette tudomásul, hogy a Lucasfilm kidobta a terveket, s ezt egy percre sem titkolta. Sőt, egyenesen unalmasnak nevezte az új részt, mert semmi újat nem mutattak benne.

A Rolling Stone készített interjút Kathleen Kennedyvel, aki tolmácsolta Bob Iger könyvében megjelent állításokat, köztük Lucas kijelentéseire is válaszolt:

Kennedy még elárulta azt is, hogy Lucas egyszerűen csak azt sajnálja, hogy már nem vehet részt ebben az egész folyamatban, hiszen a The Mandalorian forgatása annyira lenyűgözte a rendezőt, hogy többször is meglátogatta Jon Favreau producert és Dave Filoni rendezőt a forgatáson. Ugyanakkor Kennedy leszögezte, nem hinné, hogy Lucas valaha filmet forgatna már.

George Lucas Kathleen Kennedy
Total
1
Shares
Previous Article

Bemutatkozott a Borderlands 3 első kiegészítője

Next Article
Rey

Kylo Ren kudarcát az is bizonyítja, hogy Rey érdemelte ki Luke Skywalker fénykardját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!