Wide Screen
Image default
Filmek

Kathleen Kennedy reagált George Lucas kijelentésére, hogy mennyire csalódott az új trilógiában

George Lucas neheztel a Disneyre, miután a készítők nem fogadták meg tanácsait, terveit az új trilógiával kapcsolatban.

George Lucas neheztel a Disneyre, miután a készítők nem fogadták meg tanácsait, terveit az új trilógiával kapcsolatban.

A Disney elnök-vezérigazgatója nemrég megjelent a The Ride of a Lifetime: Lessons Learned From 15 Years as CEO of the Walt Disney Company című könyvéből több dologra is fény derült az elmúlt évekből, többek között innen tudjuk, hogy miután a Disney megvásárolta a Lucasfilmet George Lucastól, J.J. Abrams és Kathleen Kennedy találkozott Lucasszal, hogy átbeszéljék a folytatást.

Lucasnak már kész tervei voltak a folytatásra, a tervei szerint a midikloriánok is fontos szerepet játszottak volna, azonban a Star Wars: Az ébredő Erő után rendkívül csalódott lett, és szomorúan vette tudomásul, hogy a Lucasfilm kidobta a terveket, s ezt egy percre sem titkolta. Sőt, egyenesen unalmasnak nevezte az új részt, mert semmi újat nem mutattak benne.

A Rolling Stone készített interjút Kathleen Kennedyvel, aki tolmácsolta Bob Iger könyvében megjelent állításokat, köztük Lucas kijelentéseire is válaszolt:

Személyes kapcsolatom George Lucasszal Az elveszett frigyláda fosztogatói forgatása előtt kezdődött, amikor összehívtak minket egy megbeszélésre. Rég volt már, 35 éve ismerem, és továbbra is nagyon, nagyon jó barátok vagyunk. És szerintem számtalan példa volt már olyanra, amikor valamit megteremtettek, ami számára fontos, és nehéz volt elengedni, majd nézni, hogy valami mássá válik. Szerintem az elején Lucasnak is nehéz volt ez – nem gondolom, hogy előre látta, milyen nehéz lesz. És jött J.J., aki óriási lelkesedéssel és tisztelettel tekint Lucasra és a Star Warsra, de meg kellett találnia, hogy számára mi a fontos. Sajátjaként kellett megalkotnia. Minden rendezőnek önmagát kell adni a filmben, és meg kell találniuk önmagukat a történetben. És ezzel a nézőpont is mássá változik. Szerintem ez minden, amire George Lucas is reagált.
Kathleen Kennedy

Kennedy még elárulta azt is, hogy Lucas egyszerűen csak azt sajnálja, hogy már nem vehet részt ebben az egész folyamatban, hiszen a The Mandalorian forgatása annyira lenyűgözte a rendezőt, hogy többször is meglátogatta Jon Favreau producert és Dave Filoni rendezőt a forgatáson. Ugyanakkor Kennedy leszögezte, nem hinné, hogy Lucas valaha filmet forgatna már.

George Lucas Kathleen Kennedy

Még több a témában...

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Kévés Bence Mihály

Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot

Vigh Martin

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat