J.J. Abrams

J.J. Abrams elárulta, hogy melyik a kedvenc Star Wars jelenete

J.J. Abrams jelenleg a kötelező köröket futja a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt.

J.J. Abrams jelenleg a kötelező köröket futja a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt.

Az elmúlt napokban több dolgot is megtudtunk a Star Wars: Skywalker kora befejező részről, például hogy milyen hosszú lett a Skywalker-saga utolsó epizódja, mi lesz az első szó, amit hallunk a filmben, ellopták a forgatókönyvet hanyagság miatt, de már filmrészletet is láttunk benne repülő rohamosztagossal. De J.J. Abrams ennyivel nem érte be, most arra adott választ, hogy George Lucas Skywalker-saga történetéhez valaha készült folytatásaiból melyik a kedvenc jelenete.

Az Entertainment Weekly a Skywalker koráról kérdezte a rendezőt, azonban a beszélgetés egy pontján átkanyarodtak az előzménytrilógiára is. Abrams elmondta, hogy a franchise egyik kedvenc jelenete a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújában volt, melyben Anakin és Palpatine szenátor Darth Plagueis történetét meséli, hogy a Sötét oldal valaha volt legnagyobb mestere képes volt visszahozni embereket a halálból, ugyanis rá tudta venni a midikloriánokat, hogy teremtsenek életet. Ezzel szerette volna átcsábítani Anakint a Sötét oldalra, hogy együtt talán megmenthetik Padmét.

Van valami abban a jelenetben. Csak két ember ül ott, miközben érdekes látvány tárul elénk. De úgy gondolom, hogy Ian [McDiarmid] előadása látványos.

Anakin Palpatine

De a direktor azt is kifejtette a beszélgetésben, hogy mit gondol Darth Maul duplapengéjű fénykardjáról, valamint hogy szerinte túl gyorsan ért véget a harc Darth Maul és Qui-Gon Jinn között. Talán itt arra akart célozni, hogy Rey és Kylo Ren között a valaha volt leglátványosabb harcot látjuk majd, hosszú perceken keresztül harcolnak majd a főszereplők. Hogy mi lesz ebből igaz, azt majd december 19-én megtudjuk, amikor bemutatják az új trilógia utolsó epizódját.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams elárulta, hogy melyik szót halljuk először a Skywalker korában

Next Article

Black Friday és Cyber Monday a PlayStationnel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!