Rey Star Wars

Majdnem eBayen árusították az ellopott Skywalker kora forgatókönyvet

Ellopták a Skywalker kora forgatókönyvét, miután az egyik színész hanyagul hátrahagyta saját példányát, és valaki megtalálta azt.

Ellopták a Skywalker kora forgatókönyvét, miután az egyik színész hanyagul hátrahagyta saját példányát, és valaki megtalálta azt.

Hiába a nagy óvintézkedés, úgy látszik, hogy nem lehet kellőképpen felkészülni egy Star Wars-film forgatására, pedig J.J. Abrams és stábja mindent elkövetett, még az okostelefonokat is mellőzték a forgatásról, és igazi oldschoolnak számító Nokia 3310-es készülékeket osztottak szét, nehogy véletlen kiszivárogjon bármi is. Ehhez képest az egyik színész ottfelejtett másolatai a világ legnagyobb aukciós portálján landoltak, de szerencsére nem történt nagy baj.

J.J. Abrams nemcsak azt árulta el, hogy milyen hosszú lesz a Skywalker kora, hanem azt is megtudtuk, hogy a stábból az egyik színész óvatlanul szállásán az ágya alatt felejtette a szkript másolatát, amit a takarító személyzetből valaki megtalált, és már eBayen szerette volna árulni.

J.J. Abrams a Good Morning America című reggeli műsorban így tekint vissza az esetre:

Az Erő ezúttal is a Disneyvel volt, hiszen valaki a mikiegeres cégtől rácsapott a kínálkozó lehetőségre, és még mielőtt továbbadott volna a forgatókönyvön, visszaszerezték a másolt lapokat az illetéktelen kezéből.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz, de miközben epekedve várjuk a történet végét, a Lucasfilm minap kiadta az első filmklipet, melyben barátaink mellett még repülő rohamosztagosokat is látunk.

Total
1
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Luigi's Mansion 3

Next Article

A Rebellion bekebelezte a The Bitmap Brotherst

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!