Rey Star Wars

J.J. Abrams szerint nem véletlen, hogy Rey olyan erős

George Lucas ezt úgy fogalmazná meg, hogy Reyt is a midikloriánok nemzették, de ki ez a titokzatos lány?

George Lucas ezt úgy fogalmazná meg, hogy Reyt is a midikloriánok nemzették, de ki ez a titokzatos lány?

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója óta mennek a találgatások Rey szüleiről, miért járja át ennyire az Erő, de eddig nem kaptunk választ, bár Kylo Ren legutóbb próbálta meggyőzni annak ellenkezőjéről, hogy nem fontos a származás, ez azonban a rajongók mellett Rey tetszését sem nyerte el, így a folytatásban szeretné az igazságot kideríteni.

Az ébredő Erőben láttuk, hogy milyen gyorsan beletanult az Erőbe, milyen jól forgatta a fénykardot, de ez nem volt nehéz azok után, hogy minden útszélen tolvajba botlik az ember a Jakkun. Az utolsó Jedikig semmit sem tudott az Erőről Rey, és ugyan Luke Skywalker nagy nehezen vállalta a lány kitanítását, a három próbából is csak kettőt adott át, és még félbe is szakította a kiképzést, mert a barátai bajba kerültek, de a film végén mégis megemelte a sziklákat.

A hét közepén a Rolling Stone magazin munkatársát látta vendégül Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams, aki leszögezte, hogy nem véletlen, hogy Reyt ennyire átjárja az Erő:

Igaz, milyen kísérteties? Jogos kérdés, de nem a véletlen műve.

Konkrétumokat nem kívánt elárulni Reyről, arra majd ott lesz a Skywalker kora, hiszen ahogy korábban már megerősítették a készítők, a filmből kiderül, kik Rey szülei. Egy korábbi interjúban is megkérdezték a rendezőtől, hogy Rey ötlete honnan jött, amire csak annyit válaszolt, hogy egy erős női karaktert akart ebbe a lélegzetelállító történetbe:

Rey

Feltételezhető, hogy a Skywalker korából arra is választ kapunk majd, hogy mi ez az erős kapcsolat Rey és Kylo Ren között, ahogy arról korábban Daisy Ridley már beszélt. És ez csak apróság azokhoz mérve, amire fény derül majd a befejező részből. A Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Total
11
Shares
Previous Article
J.J. Abrams George Lucas

J.J. Abrams így reagált arra, hogy George Lucas csalódott Az ébredő Erőben

Next Article
Terminátor: Sötét végzet

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!