Rey Kylo Ren

Ahogy Daisy Ridley fogalmazott, Rey és Kylo Ren kapcsolata összetett

A Star Wars: Az ébredő Erőben világossá vált, hogy Rey és Kylo Ren kapcsolata nem hétköznapi, de konkrét választ Az utolsó Jedikben sem kaptunk.

A Star Wars: Az ébredő Erőben világossá vált, hogy Rey és Kylo Ren kapcsolata nem hétköznapi, de konkrét választ Az utolsó Jedikben sem kaptunk.

Rey és Kylo Ren testvérek, merült már fel több rajongó elméjében is, de ezt eddig hivatalosan cáfolták a Lucasfilmtől, de többek között erre is választ kell kapnunk a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korában. Rian Johnson a VIII. részben már boncolgatta a témát, mikor egymás elé állította a szereplőket, és kár is lenne tagadni, hogy valamilyen kötődés van kettőjük között.

Sokan szerelmi kötődést látnak Rey és Kylo Ren kapcsolatában, míg mások ellenzik azt, hogy a galaxis hősnője összejöjjön az Első Rend kegyetlen vezetőjével. Reyt megformáló Daisy Ridley adott interjút az Entertainment Weeklynek, amelyben a karakterek viszonyáról is beszélt. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]Nem zavar, hogy az emberek teóriákat írnak. Nagyon szórakoztató hallani őket. Ráadásul mivel tisztában vagyok azzal, hogy mi fog történni, úgy gondolom, hogy nagyon érdekes lesz látni az emberek reakcióit [az utolsó film után]. Nyilvánvalóan az egész Kylo Ren és Rey közötti dolgot egyesek nagyon szenvedélyesen élik meg, míg mások nem.[/penci_blockquote]

Másfelől Ridley megerősítette J.J. Abrams korábbi nyilatkozatát, melyben a rendező Rey és Kylo Ren romantikus kapcsolatára utalt.

Ez egy rendkívül összetett kérdés. Az emberek toxikus kapcsolatról beszélnek, és minden másról. Ez nem vicc, szerintem nagyon jól tették, hogy foglalkoztak a témával, és nem borítottak fátylat rá.

Rengeteg megválaszolatlan kérdésünk van a Skywalker kora bemutatója előtt, de bárhogy végződjék Rey és Kylo Ren kapcsolata, mi már azzal is ki lennénk békülve, ha megtudnánk kik Rey szülei, mi történt Palpatinenal az elmúlt esztendőkben.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Total
5
Shares
Previous Article

Újabb információk a Star Wars Jedi : Fallen Order-ről

Next Article
Ruben Fleischer

Ruben Fleischer elárulta, hogy miért nem vállalta a Venom folytatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!