Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Daisy Ridley is megerősítette, hogy a Skywalker kora egyik fő témája Rey származása lesz

Kylo Rentől kapott válaszokkal nemcsak a nézők elégedetlenek, hanem Rey is, aki ezért tovább keresi helyét a történetben.

A Star Wars: Az utolsó Jedik egyik legvitatottabb témája éppen Rey származása volt, mert Az ébredő Erő után mindenki válaszokat várt a folytatástól, hogy majd több mindent megtudunk a jakkui lány származásáról, kik voltak a szülei, miért járja át annyira az Erő, ehhez képest Rian Johnson gyorsan és röviden lezárta a témát Kylo Ren tolmácsolásában. Ren szerint Rey szülei jelöletlen sírokban fekszenek valahol a homoksivatagban, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek.

A bemutató után J.J. Abrams még dicsérte a jelenetet, ahogy Johnson megközelítette a nyitott kérdést, azonban a rajongókban nagy felháborodást váltott ki, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy a J.J. Abrams és Chris Terrio helyrehozzák a hibát, és felfedjék Rey származását. A készítők korábban megerősítették már, hogy a kérdésre pontos választ kapunk a filmből.

A filmben Reyt alakító Daisy Ridley színésznő nemrég szintén megerősítette, hogy a Skywalker kora ezt a témát tovább boncolgatja majd, mert a rajongókhoz hasonlóan Rey is a válaszokat várja, honnan is kapta ezt a páratlan Erőt:

Nincs megelégedve azzal, amit a szülőkről hallottunk – mind ő, mind pedig a nézők miatt. Ezt még mindig próbálja kitalálni – honnan is jött. Úgy érzi, hogy több van a történetben. És ehhez ki kell találnia, hogy mi történt korábban, és ezzel megfejtheti, hogy mi fog következni ezután.
Daisy Ridley

Csak hogy még jobban fájdítsák szívünket a decemberi bemutató miatt, Ridley nyilatkozta után új képeket is bemutattak a filmből, valamint megérkezett az első tévészpot is a filmhez, ami további jeleneteket mutat a Skywalker-saga befejező részéből.

  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora
  • Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

J.J. Abrams rendező reagált a Skywalker kora kritikáira

Kévés Bence Mihály

Colin Trevorrow megerősítette, hogy a Star Wars: Duel of the Fates koncepciói is kiszivárogtak

Kévés Bence Mihály

Rey és Kylo Ren kapott helyet Az utolsó Jedik két mozgó poszterén

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon