Főoldal Filmek Sam Hargrave irányításával mozifilm készül a Matchbox kisautóiról
Filmek

Sam Hargrave irányításával mozifilm készül a Matchbox kisautóiról

A Barbie után film készül a Matchbox kisautókról is.

362
Matchbox

A Mattel Films és a Skydance a Tyler Rake: A kimenekítés rendezőjét kérte fel, hogy készítsen mozifilmet a Matchboxból. Sam Hargrave múltját ismerve akcióból és hajmeresztő autós mutatványokból nem szenved majd hiányt a film, a forgatókönyvön pedig David Coggeshall és Jonathan Tropper dolgozik.

A Matchbox, mint márka 1953-ban született a Lesney Products öntvénygyártó cég jóvoltából (amelyet 1997-ben eladtak a Mattelnek). Első nagy sikerük II. Erzsébet királynő koronázási hintójának modellje volt, amelyből több mint 1 millió játékmodell kelt el. A Matchbox autó miniatűr méretéről és a részletekre való odafigyeléséről ismert, és az évek során további méreteket és konfigurációkat (beleértve a készleteket is) próbáltak ki. Az átlátszó csomagolásba, apró, öntvényből készült autókkal a világ minden pontján találkozhatunk.

Hargrave egykori kaszkadőr és kaszkadőrkoordinátor, aki többek között játszott Az éhezők viadala, az Amerika kapitány: Polgárháború, az Atomszőke és Bosszúállók: Végjáték című filmekben. Játékfilmes rendezői debütálását a Netflix Tyler Rake: A kimenekítés című film hozta Chris Hemsworth főszereplésével. A streaming szolgáltató legnézettebb akciófilmje volt, amelyet 2023-ban folytatás követett.

Coggeshall olyan produkciók forgatókönyvét írta a közelmúltban, mint például az Apple TV+- saját gyártású The Family Plan és a nagyon alulértékelt Az árva: Az első gyilkosság, míg Tropper regényíró és a kultikus Banshee és Warrior című sorozatok alkotója; de egyébként ő írta Az Adam-projekt című időutazós kaland forgatókönyvét is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tyler Rake: A kimenekítés 2
Filmkritikák

Tyler Rake: A kimenekítés 2. kritika

A Tyler Rake: A kimenekítés 2.-ben van az egyik legjobb akciójelenet, amit...