Wide Screen
Image default
Filmek

Nagy valószínűséggel kiderült a 2020-ban érkező Szellemirtók-film címe

A Jason Reitman által rendezett, soron következő Szellemirtók-film címe egybehangzó értesülések szerint Afterlife lesz.

Ezidáig általában Szellemirtók 2020-ként hivatkoztak a projektre, azonban a hírek szerint az előkészítési fázis során is Afterlife munkacímen szerepelt a film, egybehangzó sajtóértesülések szerint pedig ez lesz az alkotás végleges megnevezése is. Fontos azonban kiemelni, hogy a hivatalos címről egyelőre nincsenek információk.

Dan Aykroyd nemrégiben egy televíziós showműsorban nyilatkozva kifejtette, hogy az új film történetének egyik szála mindenképp az elhunyt barátok, hozzátartozók körül fog játszódni. A színész egészen pontosan így fogalmazott:

Van egy csodálatos történetünk, és egy remek settingünk. Az új film izgalmas, félelmetes, elgondolkodtató, és egyben érzelmes lesz. Mindenki, aki legalább egy családtagját vesztette már el, átérzi majd a filmben megjelenített érzelmeket”
Dan Aykroyd

Ezen gondolatok alapján a címválasztás abszolút logikusnak tűnik.

Aykroyd továbbá megerősítette, hogy az eredeti szereplőgárda tagjai, Bill Murray, Sigourney Weaver és Annie Potts mind-mind visszatérnek, akárcsak Ernie Hudson, aki egy videóban jelentette be, hogy feltűnik majd a következő Szellemirtókban.

Rajtuk kívül fontos szerepet kap majd Paul Rudd, aki egy kisvárosi tanárt fog alakítani, illetve jelentős lesz még egy gyermekeit egyedül nevelő anya karaktere, akit Carrie Coon fog életre kelteni, a gyerekeket pedig Mckenna Grace és Finn Wolfhard személyesítik majd meg.

A következő Szellemirtók-film 2020. július 10-én kerül a mozikba.

Még több a témában...

Számos új kép jelent meg az Az főszereplőiről

Kévés Bence Mihály

Ha még nem láttad, akkor most nézd meg a Stranger Things 2. évad előzetesét!

Kévés Bence Mihály

Michael Biehn szerint megvalósul az Alien 5, s talán Jennifer Lawrence lesz az új Newt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább