Főoldal Előzetesek New York City borzongató látványt kelt a Szellemirtók – A borzongás birodalma új előzetesében
Előzetesek

New York City borzongató látványt kelt a Szellemirtók – A borzongás birodalma új előzetesében

New Yorkot fagyba borította egy gonosz szellem, de a Szellemirtók visszatértek.

307

New York szelleminvázióval néz szembe, és mindenki pontosan tudja, kit kell hívni. A Sony Pictures bemutatta a Szellemirtók – A borzongás birodalma új előzetesét, amely a 2021-es a Szellemirtók – Az örökség folytatása. Az újonc csapat tagjai most egy minden eddiginél nagyobb ellenféllel találják szembe magukat, amely képes egy második jégkorszakba taszítani a világot, és ezzel az egész emberiséget veszélybe sodorni.

A kísértetjárta New York utcáin találjuk magunkat, amikor a várost teljesen fagyba borította egy gonosz szellem. Ebben a kalandban Spenglerék nem lesznek magukra utalva, mert a korábbi hősökkel fékezik meg ezt az új gonosz szellemet. A filmben visszatérünk a franchise ikonikus tűzoltóságára, ahol minden elkezdődött, miközben a Nagy Alma a forró nyarat élvezi.

Miután az eredeti Szellemirtók a három túlélővel, Peter Venkmannel (Bill Murray), Ray Stantzzal (Dan Aykroyd) és Winston Zeddemore-ral (Ernie Hudson) összedolgozva legyőzték a szellemet, Spenglerék most először igazi hivatásként gondolnak a munkájukra. Az eredeti szereplők az első két kaland óta sem tétlenkedtek, hiszen kutatólaboratóriumukban keményen dolgoznak, hogy miként lehet forradalmasítani a szellemcsapdákat. Az előző rész után aktívabb szereplői lesznek a történetnek.

“A Ghostbusters: Frozen Empire című filmben a Spengler család visszatér oda, ahol minden kezdődött – az ikonikus New York-i tűzoltóságra -, hogy összefogjon az eredeti Szellemirtókkal, akik egy szigorúan titkos kutatólaboratóriumot hoztak létre, hogy a szellemirtást a következő szintre emeljék” – olvasható a hivatalos szinopszisban. “De amikor egy ősi ereklye felfedezése gonosz erőt szabadít el, az új és a régi Szellemirtóknak össze kell fogniuk, hogy megvédjék otthonukat és megmentsék a világot egy második jégkorszaktól.”

Paul Rudd visszatér Gary Grooberson szerepében, ezúttal saját overallt és protonfegyvert is kap Finn Wolfhard, McKenna Grace és Carrie Coon mellett. Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson szintén visszatér az eredeti Szellemirtók három tagjaként.

A közelgő folytatást még 2022-ben jelentette be Jason Reitman forgatókönyvíró, aki a Szellemirtók visszatérését ígérte az ikonikus New York-i tűzoltóházba. “Amikor utoljára láttuk az Ecto-1-et, az visszahajtott Manhattanbe: a Szellemirtók otthonába”– árulta el. “Ott kezdődik a történetünk. A kódnév: FIREHOUSE.” A filmet rendezte Gil Kenan a Reitmannel közösen írt forgatókönyv alapján.

A filmet 2023 végén mutatták volna be a mozikban, de a sztrájkok miatt végül 2024. március 28-ára tolódott a premier.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Szellemirtók - Az örökség
Filmkritikák

Szellemirtók – Az örökség kritika

Megérkezett a Szellemírtók nosztalgia Cadillacje, és régen működött ennyire a szellemírtás.

A Hangya és a Darázs
Kritikák/tesztekBREAKING

KRITIKA: A Hangya és a Darázs

Volt Hangyánk, és most már Darazsunk is van, akik egy külön kis...