Halálos iramban 9

Befejeződött a Halálos iramban 9. forgatása

Justin Lin rendező közösségi oldalán erősítette meg, hogy a Halálos iramban 9. forgatása befejeződött.

Justin Lin rendező közösségi oldalán erősítette meg, hogy a Halálos iramban 9. forgatása befejeződött.

A franchise már a tizedik menetre készül, ugyanis idén mutatták be az első spin-offot, amelyben Dwayne Johnson és Jason Statham párosa mentette meg a világot Idris Elba rosszfiújától. De a franchise nem áll le, ugyanis menet közben már elkészítették a fősodor legújabb részét, amit Justin Lin rendező a „széria legambiciózusabb részének nevezett”.

A rendező Twitteren reagált Vin Diesel korábbi bejegyzésére, miután a színész Paul Walker testvéréről posztolt képet a Halálos iramban 9. forgatásáról. Több se kellett a rajongóknak, máris találgatásokba kezdtek, hogy Cody Walker milyen szerepet játszik a folytatásban, esetleg ő venné át Brian szerepét a fennmaradó két részre. A rendező sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Brian és Dom még egyszer együtt száguldozzanak.

Már az előző részek is messze jártak a realitás talajától, úgy tűnik azonban, hogy a következő részben még látványosabb és őrültebb mutatványokra számíthatunk, de ebbe a menetbe már jövő hónap közepén, a Jumanji: A következő szint bemutatója előtt betekinthetünk – ugyanis ekkorra várják az első előzetest. A direktor nem győzte kifejezni köszönetét a csodálatos stábnak, a rajongóknak, akik nélkül nem jutottak volna el eddig.

Daniel Casey forgatókönyvíró neve ismeretlen a franchisenál, de nem baj, hiszen a rendezői teendőket biztos kezekre bízták, ötödik alkalommal kérték fel Justin Lint. A szereplőgárda pedig olyan kiválóságokkal van tele, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren, Cardi B. és Charlize Theron.

A Halálos iramban 9. bemutatóját 2020. május 22-ére tűzték ki.

Halálos iramban Justin Lin
Total
30
Shares
Previous Article
Az aszfalt királyai

KRITIKA: Az aszfalt királyai

Next Article
Szellemirtók

Nagy valószínűséggel kiderült a 2020-ban érkező Szellemirtók-film címe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!