Halálos iramban 9.

Kitűzték a Halálos iramban 10. premier időpontját

És akkor még nem ez az utolsó rész.

Idén nyáron egy év késéssel is, de bemutatták a mozikban a Halálos iramban franchise kilencedik részét. A nagy várakozás ellenére az új rész a The Fast Saga egyik legrosszabb kalandja lett. A széria kezd kimerülni, és ezt jól tükrözi a cselekmény, de magát a főszereplőt játszó Vin Diesel is végig unott fejet vág a filmben. Hol marad az a nagy lelkesedés, amiről az évek alatt beszélt a színész?

A Halálos iramban 10. bejelentésével senkit sem leptek meg, hiszen korábban már elárulták, hogy részt terveznek még. Majd később előálltak azzal az ötlettel, hogy nagyszabású befejezéssel zárják ezt a sikeres történetet, ezért két részre fogják bontani az utolsó részt. Eredetileg 2021-ben szerették volna bemutatni a következő részt, de miután így eltolták a kilencedik részt, s a világjárvány miatt még a forgatást sem tudták elkezdeni. Az Entertainment Weekly értesülése szerint a koronavírus-járványnak köszönhetően a Halálos iramban 10. részt csak 2023 április 7-én fogják bemutatni a moziban.

Halálos iramban 9.

A hírek szerint a forgatást jövő év elején, januárban kezdik, és ahogy már mondtuk, ez lesz a franchise első kétrészes fináléja. A tervek szerint párhuzamosan forgatják majd a 10. és 11. részeket. A két filmről gyakorlatilag semmit sem tudni, azt leszámítva, hogy Dwayne Johnson nem fog visszatérni, miután a színész bejelentette, végzett a filmsorozattal. A rendezői székbe ezúttal is a széria egyik alapembere, Justin Lin ül.

Mindeközben állítólag már készül a 2019-ben bemutatott Hobbs & Shaw folytatása is, ami majd segít kitölteni az űrt a kilencedik és tizedik rész között. Hivatalos megerősítést nem kaptunk ezzel kapcsolatban. Ami pedig a Halálos iramban 9.-re vonatkozik, néhány napja jelentették be a fizikai kópiákat, és hazánkban csaknem hét percnyi extra jelenettel, rendezői változatban fog megjelenni a fizikai adathordozókon.

Total
49
Shares
Previous Article
Dűne

Denis Villeneuve optimista, és már a Dűne második rész forgatókönyvén dolgozik

Next Article
Free Guy

Ryan Reynolds kulisszák mögötti fotókkal leplezte le a Free Guy valamennyi vendégét

Related Posts