Főoldal Sorozatok A Holdlovag, Mr. Marvel és She-Hulk saját sorozataik után a filmekben is szerephez jutnak
Sorozatok

A Holdlovag, Mr. Marvel és She-Hulk saját sorozataik után a filmekben is szerephez jutnak

Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősítette meg, hogy a Disney+ sorozatok főszereplői a filmvásznon is szerephez jutnak a jövőben.

331
Marvel

Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősítette meg, hogy a Disney+ sorozatok főszereplői a filmvásznon is szerephez jutnak a jövőben.

A holnap startoló Disney+ streamingszolgáltatónak köszönhetően a Marvel Moziverzum újabb szereplőkkel bővül, de nemcsak a Marvel rajongói dörzsölhetik tenyerüket, hanem a Star Wars fanok is, hiszen holnap magyar idő szerint kedd 15 órától elérhető a The Mandalorian-sorozat első része. Csak van ezzel egy baj, mégpedig hogy mi lemaradunk erről, mert csak 2020-ben lesz elérhető a platform.

Ezzel kapcsolatban több rajongói is aggodalmát fejezte ki, amennyiben nem fizetnek elő a Disney+-ra, akkor lemaradnak kedvenc hőseikről. Kevin Feige ezt most megcáfolta, ugyanis a The Hollywood Reporternek adott interjúból kiderült, hogy a Disney+-on debütáló karakterek a jövőben a filmvásznon is helyet kapnak, így Holdlovag, She-Hulk és Ms. Marvel is szélesvásznon helytállnak.

Akkor sem lesz baj, ha nem fizetünk elő a szolgáltatásra, mert ahogy a Végtelen háborúban és a Végjátékban igyekeztek mindent megmagyarázni a készítők, úgy a jövőben is, az új karakter érkezésénél is tekintettel lesznek azokra, akik esetleg nem követik nyomon az univerzum alakulását.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.