Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Holdlovag, Mr. Marvel és She-Hulk saját sorozataik után a filmekben is szerephez jutnak

Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősítette meg, hogy a Disney+ sorozatok főszereplői a filmvásznon is szerephez jutnak a jövőben.

A holnap startoló Disney+ streamingszolgáltatónak köszönhetően a Marvel Moziverzum újabb szereplőkkel bővül, de nemcsak a Marvel rajongói dörzsölhetik tenyerüket, hanem a Star Wars fanok is, hiszen holnap magyar idő szerint kedd 15 órától elérhető a The Mandalorian-sorozat első része. Csak van ezzel egy baj, mégpedig hogy mi lemaradunk erről, mert csak 2020-ben lesz elérhető a platform.

Ezzel kapcsolatban több rajongói is aggodalmát fejezte ki, amennyiben nem fizetnek elő a Disney+-ra, akkor lemaradnak kedvenc hőseikről. Kevin Feige ezt most megcáfolta, ugyanis a The Hollywood Reporternek adott interjúból kiderült, hogy a Disney+-on debütáló karakterek a jövőben a filmvásznon is helyet kapnak, így Holdlovag, She-Hulk és Ms. Marvel is szélesvásznon helytállnak.

A rajongók a bejelentett karakterek közül néhánnyal, mint She-Hulk, Ms. Marvel és Holdlovag, először a Disney+ sorozataiban találkozhatnak, de ezután csatlakoznak a filmekhez is, oda-vissza ugrálnak majd a Marvel Moziverzumon belül. Mindvégig az volt a tervünk, hogy a Marvel Moziverzum a mozik után beköltözzön a Disney+-ra is. Természetesen a filmeknél megszokott minőségben készülnek majd a sorozatok a Disney+ra. A The Falcon and the Winter Soldier már forog, és csak tegnap tértem vissza a WandaVison forgatásáról is, amit szintén filmeznek. Nagyon izgalmas változásokon mennek keresztül, ahogy a sorozatból belépnek majd a filmekbe. Magyarul oda-vissza lépkednek majd a karakterek.
Kevin Feige

Akkor sem lesz baj, ha nem fizetünk elő a szolgáltatásra, mert ahogy a Végtelen háborúban és a Végjátékban igyekeztek mindent megmagyarázni a készítők, úgy a jövőben is, az új karakter érkezésénél is tekintettel lesznek azokra, akik esetleg nem követik nyomon az univerzum alakulását.

Még több a témában...

Izgalmas pletykákat olvashatunk A Hangya folytatásáról, a főgonoszt és az új karaktereket is leleplezték?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Ultron kora

Czanik Gergely

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat