Marvel

A Holdlovag, Mr. Marvel és She-Hulk saját sorozataik után a filmekben is szerephez jutnak

Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősítette meg, hogy a Disney+ sorozatok főszereplői a filmvásznon is szerephez jutnak a jövőben.

Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősítette meg, hogy a Disney+ sorozatok főszereplői a filmvásznon is szerephez jutnak a jövőben.

A holnap startoló Disney+ streamingszolgáltatónak köszönhetően a Marvel Moziverzum újabb szereplőkkel bővül, de nemcsak a Marvel rajongói dörzsölhetik tenyerüket, hanem a Star Wars fanok is, hiszen holnap magyar idő szerint kedd 15 órától elérhető a The Mandalorian-sorozat első része. Csak van ezzel egy baj, mégpedig hogy mi lemaradunk erről, mert csak 2020-ben lesz elérhető a platform.

Ezzel kapcsolatban több rajongói is aggodalmát fejezte ki, amennyiben nem fizetnek elő a Disney+-ra, akkor lemaradnak kedvenc hőseikről. Kevin Feige ezt most megcáfolta, ugyanis a The Hollywood Reporternek adott interjúból kiderült, hogy a Disney+-on debütáló karakterek a jövőben a filmvásznon is helyet kapnak, így Holdlovag, She-Hulk és Ms. Marvel is szélesvásznon helytállnak.

Akkor sem lesz baj, ha nem fizetünk elő a szolgáltatásra, mert ahogy a Végtelen háborúban és a Végjátékban igyekeztek mindent megmagyarázni a készítők, úgy a jövőben is, az új karakter érkezésénél is tekintettel lesznek azokra, akik esetleg nem követik nyomon az univerzum alakulását.

Total
1
Shares
Previous Article
Szellemirtók

Nagy valószínűséggel kiderült a 2020-ban érkező Szellemirtók-film címe

Next Article
Scoob

A Scoob teasere Scooby-Doo eredetét ismerteti meg velünk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!