Főoldal Sorozatok Az Andor forgatási fotóin Diego Luna hősét és a rohamosztagosok egy ritka csoportját látni
Sorozatok

Az Andor forgatási fotóin Diego Luna hősét és a rohamosztagosok egy ritka csoportját látni

Diego Luna nagyon meglepett arcot vág a forgatáson.

322
Cassian Andor

Az Andor című Disney+ sorozatot még mindig az Egyesült Királyságban forgatják, ahogy ezt a legújabb forgatási fényképek is igazolják. Minap több képet is kaptunk a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet titokzatos hőséről, akit Diego Luna kelt életre ezúttal is, különleges rohamosztagosokat is láttunk, egy mo-cap ruhába bújtatott színészt és még sok mást kiszúrhatunk ezeken a felvételeken.

Rövid szünet után folytatódik a munka a Zsivány Egyes spin-off sorozaton. A forgatást még 2020-ban elkezdték, a pandémia előtt néhány nappal már bekapcsolták a kamerákat, de mint sok másnál, itt is hónapokkal eltolták. Majd tavaly decemberben a Lucasfilm elnöke bejelentette, hogy Cassian Andor sorozata az Andor címet kapta, illetve kaptunk egy betekintést is. Most pedig a Cleveleys sétányon készült forgatásról osztottak meg egy rakat képet.

A felvételeken először láthatjuk Diego Lunát, a Lázadók visszatérő hősét Cassian Andor jelmezében, a rohamosztagos egy különleges csoportjára lehetünk figyelmesek, akikkel korábban a scarifi bázison találkoztak a Lázadók. Továbbá egy mo-cap ruhába öltözött színészt, és itt sokan felkapták a fejüket, hogy az egyik legjobb karakter visszatér majd Andor oldalán. Sajnos azonban Alan Tudyk már megerősítette, hogy az átprogramozott droid, azaz K-2SO nem fog visszatérni (legalábbis ebben az évadban neki nem osztottak szerepet). Szóval a karakter kilétét egyelőre homály fedi. És a helyszínen több épületet is átalakítottak a forgatásra, a pálmafák miatt pedig talán újfent kitérőt teszünk a Scarifire, vagy egy másik trópusi, tengerparti helyszínre.

A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik, főszereplője pedig Cassian Andor lesz. A sorozat, a hős előző életét mutatja majd be, így várhatóan arra is választ kapunk majd, hogy miként lesz az egykori birodalmi kémből Lázadó. A 12 epizódból álló sorozat valamikor 2022-ben debütál majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

Eredetileg Tony Gilroy gondozására bízták a sorozatot, aki a Zsivány Egyest is kihúzta a csávából, azonban ütemezései gondok miatt át kellett adnia a stafétabotot Toby Haynes-nek. A sorozat főszereplőjét Diego Luna alakítja, de mások mellett a női főszerepet Adria Arjona kapta, míg Stellen Skarsgard is szerződést kapott, az antológiafilmből pedig többen is visszatérnek, köztük Jimmy Smits és Alistair Petrie, valamint Genevieve O’Reilly és Denise Gough.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.