Cassian Andor

Az Andor forgatási fotóin Diego Luna hősét és a rohamosztagosok egy ritka csoportját látni

Diego Luna nagyon meglepett arcot vág a forgatáson.

Az Andor című Disney+ sorozatot még mindig az Egyesült Királyságban forgatják, ahogy ezt a legújabb forgatási fényképek is igazolják. Minap több képet is kaptunk a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet titokzatos hőséről, akit Diego Luna kelt életre ezúttal is, különleges rohamosztagosokat is láttunk, egy mo-cap ruhába bújtatott színészt és még sok mást kiszúrhatunk ezeken a felvételeken.

Rövid szünet után folytatódik a munka a Zsivány Egyes spin-off sorozaton. A forgatást még 2020-ban elkezdték, a pandémia előtt néhány nappal már bekapcsolták a kamerákat, de mint sok másnál, itt is hónapokkal eltolták. Majd tavaly decemberben a Lucasfilm elnöke bejelentette, hogy Cassian Andor sorozata az Andor címet kapta, illetve kaptunk egy betekintést is. Most pedig a Cleveleys sétányon készült forgatásról osztottak meg egy rakat képet.

A felvételeken először láthatjuk Diego Lunát, a Lázadók visszatérő hősét Cassian Andor jelmezében, a rohamosztagos egy különleges csoportjára lehetünk figyelmesek, akikkel korábban a scarifi bázison találkoztak a Lázadók. Továbbá egy mo-cap ruhába öltözött színészt, és itt sokan felkapták a fejüket, hogy az egyik legjobb karakter visszatér majd Andor oldalán. Sajnos azonban Alan Tudyk már megerősítette, hogy az átprogramozott droid, azaz K-2SO nem fog visszatérni (legalábbis ebben az évadban neki nem osztottak szerepet). Szóval a karakter kilétét egyelőre homály fedi. És a helyszínen több épületet is átalakítottak a forgatásra, a pálmafák miatt pedig talán újfent kitérőt teszünk a Scarifire, vagy egy másik trópusi, tengerparti helyszínre.

A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik, főszereplője pedig Cassian Andor lesz. A sorozat, a hős előző életét mutatja majd be, így várhatóan arra is választ kapunk majd, hogy miként lesz az egykori birodalmi kémből Lázadó. A 12 epizódból álló sorozat valamikor 2022-ben debütál majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

Eredetileg Tony Gilroy gondozására bízták a sorozatot, aki a Zsivány Egyest is kihúzta a csávából, azonban ütemezései gondok miatt át kellett adnia a stafétabotot Toby Haynes-nek. A sorozat főszereplőjét Diego Luna alakítja, de mások mellett a női főszerepet Adria Arjona kapta, míg Stellen Skarsgard is szerződést kapott, az antológiafilmből pedig többen is visszatérnek, köztük Jimmy Smits és Alistair Petrie, valamint Genevieve O’Reilly és Denise Gough.

Total
6
Shares
Previous Article

Mától megérkezik a horror következő generációja a Resident Evil Village személyében

Next Article

Mik készülhetnek a Microsoft boszorkánykonyhájában?

Related Posts