Wide Screen
Image default
Sorozatok

Stellan Skarsgard is leszerződött a Cassian Andor-sorozatra

Újabb nagy név csatlakozott a Disney+ szériájához, ezúttal a Cassian Andor-előzménysorozathoz.

Újabb nagy név csatlakozott a Disney+ szériájához, ezúttal a Cassian Andor-előzménysorozathoz.

A Disney egyik legsikeresebb Star Wars projektje volt a Zsivány Egyes, mely amellett, hogy a kasszáknál szépen teljesített, a kritikusok elismerését is kivívta, sőt, tulajdonképpen a legtöbben a legkiválóbb újkori Star Wars alkotásnak tartják Gareth Edwards filmjét. A Disney+ streamingszolgáltató pedig kifejezetten nagy sikert ért el a The Mandalorian című sorozattal, így nem volt meglepő, hogy további előzményszériákat rendeltek be. Érkezik Ewan McGregor főszereplésével az Obi-Wan Kenobi életét feldolgozó sorozat, de a Zsivány Egyes egyik legfontosabb karaktere, Cassian Andor is saját produkciót kap, Diego Luna pedig természetesen ismét eljátssza majd a figurát. Azt már tudjuk, hogy a sorozatot íróként és rendezőként az a Tony Gilroy jegyzi, aki a 2016-os film munkálataiban is részt vett. A széria showrunnere pedig Stephen Schiff lesz.

Stellan Skarsgard is egyike azon nagy nevű színészeknek, akiket egyre gyakrabban látni sorozatokban, díjak sorát nyerte el tavaly az HBO fantasztikus miniszériájában, a Csernobilben nyújtott alakításáért. Jelenleg két izgalmas projektje fut még egyébiránt, szerepelni fog Dennis Villeneuve Dűnéjében, de láthatjuk a The Painted Bird című háborús filmben is. A svéd színészóriáson kívül egyébiránt a hírek szerint a Poldark egyik sztárja, Kyle Soller is hamarosan csatlakozni fog a Disney+ sorozatához.

Cassian Andor

A szériát eredetileg 2021-ben tervezte bemutatni a szolgáltató, ám a koronavírus-járvány miatt könnyen lehet, hogy csúszni fog a premier. A The Mandalorian második évada azonban minden bizonnyal érkezik októberben.

Star Wars-sorozattal tehát legközelebb ősszel találkozunk majd, akkor érkezik a The Mandalorian második évada.

Még több a témában...

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat