Wide Screen
Image default
Sorozatok

Diego Luna mellett Adria Arjona lett a női főszereplő a Cassian Andor Disney+ sorozatban

Adria Arjona ismeretlen szereplőt kelt életre.

A Deadline értesülései szerint a 6 Underground – Hatan az alvilágból után Adria Arjona ismeretlen szerepben csatlakozott a Cassian Andor-előzménysorozat szereplőgárdájához. Arjona a Tűzgyűrű – Lázadással robbant be, majd később A Partiállat és a Határok mentén című alkotásokban is szerepet kapott, idén pedig a Morbius az élővámpírban kapott volna lehetőséget, ám a Sony Pictures eltolta a premiert egy évvel.

Ami pedig a sorozat szereplőgárdáját illeti, korábban már bejelentették, hogy a Diego Luna főszereplésével készülő a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet spin-off sorozatban visszatér Alan Tudyk, Denise Gough, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard, és Kyle Soller. Nem túlzás kijelenteni, hogy rendkívül impozáns szereplőgárdával készül az új Star Wars-sorozat.

Mint ahogy azt már említettük, nem ismert Arjona szerepe a történetben, de ezen a ponton ez nem is lényeges információ, hiszen a sorozat egy előzmény lesz tele ismeretlen és új szereplőkkel. A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik, főszereplője pedig Cassian Andor lesz. A sorozat, a hős előző életét mutatja majd be, így várhatóan arra is választ kapunk majd, hogy miként lesz az egykori birodalmi kémből Lázadó.

Tony Gilroy rendező a csávából kihúzta az antológiafilmet, és mint társrendező csatlakozott a pótforgatásaihoz, és kész visszatérni. Gilroy dolgozik a sorozat pilotján, illetve több epizód forgatásával is megbízzák. Eközben pedig Stephen Schiff showrunner szerepet tölt be a sorozat élén.

Adria Arjona

Még több a témában...

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat