Főoldal Sorozatok Genevieve O’Reilly és Denise Gough a Cassian Andor-előzménysorozat szereplőgárdáját erősíti
Sorozatok

Genevieve O’Reilly és Denise Gough a Cassian Andor-előzménysorozat szereplőgárdáját erősíti

A Zsivány Egyes újabb szereplője tér vissza Cassian Andor Disney+ előzménysorozatában, megerősítést nyert Genevieve O’Reilly szerepe, plusz Denise Gough is csatlakozott.

471
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

A Zsivány Egyes újabb szereplője tér vissza Cassian Andor Disney+ előzménysorozatában, megerősítést nyert Genevieve O’Reilly szerepe, plusz Denise Gough is csatlakozott.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Genevieve O’Reilly a Mátrix – Forradalmak, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet színésznője, valamint a The Witcher 3: Wild Hunt, a Juliet és a Naked címekből ismerős Denise Gough is csatlakozott a Disney+ leendő új Star Wars-sorozat szereplőgárdájához. A sorozat Cassian Andor történetét hivatott jobban bemutatni még a spin-off előtti időkből, a főszerepben természetesen visszatér Diego Luna.

O’Reilly nem először kap szerepet a messzi-messzi galaxisban, hiszen ő alakította legutóbb Mon Mothma karaktert a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben és a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújában; a lapnak viszont nem sikerült megtudnia, hogy Gough milyen szerepet kap. Mellettük továbbá feltűnik még a Golden Globe-nyertes Stellan Skarsgård (Bosszúállók: Ultron kora, Csernobil) és Kylo Stoller (Anna Karenine, Harag).

A sorozaton a kétszeres Oscar-díjra jelölt Tony Gilroy dolgozik majd, akiről nem túlzás kijelenteni, hogy megmentette a Zsivány Egyest, de showrunneri szerepe mellett kiveszi részét a történetírásból is. Az írói csapatban egytől-egyig Oscar-díjra is jelölt személyek kaptak helyet, kezdve a sort Dan Gilrdoy testvérével (Éjjeli féreg, Kong: Koponya sziget), Beau Willimson (Kártyavár, A hatalom árnyékában) és a kétszeres Primetime Emmy-díjra is jelölt Stephen Schiff (Foglalkozásunk: amerikai, Amerikai bérgyilkos).

A koronavírus-járvány miatt a forgatást határozatlan időre beszüntették, pedig már javában dolgoztak rajta, nagyjából egy hat hetes előkészítő folyamat előzte meg a forgatást, amikor jött a világjárvány és leálltak a kamerákkal. A stúdió rendkívül optimista a folytatással kapcsolatban, reményük szerint még év vége előtt el tudják kezdeni a munkát, és akár 2021 év végén bemutathatják Cassian Andor előzménysorozatát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.