Cassian Andor

Mielőtt leállították a Cassian Andor Disney+ sorozatot, egy hat hetes előkészítés előzte meg

A Cassian Andor-előzménysorozat vizuális effektjein dolgozó Neal Scanlan árulta el, hogy már javában dolgoztak a sorozaton, amikor hazaküldtek mindenkit.

A Cassian Andor-előzménysorozat vizuális effektjein dolgozó Neal Scanlan árulta el, hogy már javában dolgoztak a sorozaton, amikor hazaküldtek mindenkit.

A koronavírus-járvány miatt minden létező sorozat és film forgatását leállították, beleértve a Disney+ streamingszolgáltató saját gyártású műsorait is. A The Falcon and the Winter Soldier stáb éppen Prágában forgatott, amikor kirobbant Európában a járvány, s mindenkit hazaküldtek, de más Marvel alkotások sem jártak nagyobb sikerrel, hiszen a Fekete Özvegy-film bemutatóját november 5-ére halasztották, ezzel pedig a teljes 4. fázist bemutatóit bő fél évvel eltolták.

Nemrég a ComicBookMovie készített interjút az Oscar-díjas Neal Scanlan vizuális effektek szakemberével, akitől megtudtuk, hogy a Marvel Studios alkotásai mellett a Disney számos Star Wars-sorozat előkészületét leállította, beleértve a Cassian Andor-előzménysorozatát is. Scanlan elárulta, hogy miután befejezte a munkát a Star Wars: Skywalker korán, Tony Gilroy rendezővel az élén munkába kezdett az előzménysorozaton, s úgy nagyjából hat héten keresztül dolgozott a sorozat előkészítő munkáin. De nekik is lehúzták a rolót, mindenkit hazapateroltak.

A Lucasfilm úgy tervezte, hogy idén rögzítik a Cassian Andor-sorozatot és valamikor jövő év közepén bemutatják a rajongóknak, de mivel határozatlan időre leálltak a forgatással, nem tudni, hogy ez miben érinti majd a premiert, látjuk-e jövőre a sorozatot, vagy sok másik alkotással együtt ez is 2022-re tolódik majd.

A szakember a lapnak azt is elárulta, hogy egy másik sorozaton is dolgoztak már, de nem szerette volna megnevezni, hogy melyiken. A Lucasfilm a The Mandalorian-, a Cassian Andor- mellett az Obi-Wan Kenobi-sorozatot jelentette be, ami éppen néhány hete kapott új forgatókönyvírót. De nagyon pletykálnak egy negyedikről is, mégpedig Ahsoka Tanóval a főszerepben, akit a hírek szerint Rosario Dawson alakít majd.

Total
22
Shares
Previous Article
Daisy Ridley

Daisy Ridley arról mesélt, hogy a Skywalker kora után mennyire nehéz volt a január

Next Article

Fontos frissítést kapott a Resident Evil 3 Xbox One-ra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!