Wide Screen
Image default
Sorozatok

Joby Harold személyében új forgatókönyvírót kapott az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Miután felfüggesztették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot januárban, a Disneynek volt ideje átgondolni a történetet, és most egy új íróval papírra viszik.

Miután felfüggesztették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot januárban, a Disneynek volt ideje átgondolni a történetet, és most egy új íróval papírra viszik.

A Disney még év elején küldte haza a stábot az élőszereplős Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása előtt, mert elmondások szerint túl nagy volt a párhuzam a The Mandalorian-nal, s jobbnak látták, ha lefújják a munkát, és átírják a történetet. Már pletykákat is olvashattunk, hogy kaszát kapott a projekt, és nem készül el a rajongók nagy álma, persze ezt cáfolták.

A Variety értesülései szerint a Disney és a Lucasfilm az angol Joby Harold úriembert kérte fel az élőszereplős sorozat szkript átírására, aki az elmúlt időben főként az Arthur király – A kard legendája és Zack Snydertől az Army of the Dead filmekkel hívta fel magára a figyelmet. Rendezőnek továbbra is a The Mandalorian részt jegyző Deborah Chow-t szeretnék, aki ezúttal hat részen keresztül dirigálna egy Star Wars-sorozatot szemben a a korábbival, ahol részenként más és más rendező bizonyított.

A forgatást eredetileg augusztusban tervezték elkezdeni, de a stúdió jobbnak gondolta, ha a kreatív csapatnak több ideje marad kidolgozni a történetet, amibe még a világot sújtó koronavírus-járvány is közbeszólhat. Legkorábban csak 2021 januárjában kezdhetik rögzíteni az Ewan McGregor főszereplésével száműzetésbe vonult jedimester történetét. A sztorit szigorú titoktartás előzi meg, előzőleg mindössze annyit árultak el, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész – Egy új remény közötti időt dolgozza fel, mialatt a kis Luke Skywalkerre vigyázott a Tatuinon.

Még több a témában...

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Nagy Disney+ bejelentésekre lehet számítani a nemzetközi streaming napon

Kévés Bence Mihály

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat