Obi-Wan Kenobi

Joby Harold személyében új forgatókönyvírót kapott az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Miután felfüggesztették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot januárban, a Disneynek volt ideje átgondolni a történetet, és most egy új íróval papírra viszik.

Miután felfüggesztették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot januárban, a Disneynek volt ideje átgondolni a történetet, és most egy új íróval papírra viszik.

A Disney még év elején küldte haza a stábot az élőszereplős Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása előtt, mert elmondások szerint túl nagy volt a párhuzam a The Mandalorian-nal, s jobbnak látták, ha lefújják a munkát, és átírják a történetet. Már pletykákat is olvashattunk, hogy kaszát kapott a projekt, és nem készül el a rajongók nagy álma, persze ezt cáfolták.

A Variety értesülései szerint a Disney és a Lucasfilm az angol Joby Harold úriembert kérte fel az élőszereplős sorozat szkript átírására, aki az elmúlt időben főként az Arthur király – A kard legendája és Zack Snydertől az Army of the Dead filmekkel hívta fel magára a figyelmet. Rendezőnek továbbra is a The Mandalorian részt jegyző Deborah Chow-t szeretnék, aki ezúttal hat részen keresztül dirigálna egy Star Wars-sorozatot szemben a a korábbival, ahol részenként más és más rendező bizonyított.

A forgatást eredetileg augusztusban tervezték elkezdeni, de a stúdió jobbnak gondolta, ha a kreatív csapatnak több ideje marad kidolgozni a történetet, amibe még a világot sújtó koronavírus-járvány is közbeszólhat. Legkorábban csak 2021 januárjában kezdhetik rögzíteni az Ewan McGregor főszereplésével száműzetésbe vonult jedimester történetét. A sztorit szigorú titoktartás előzi meg, előzőleg mindössze annyit árultak el, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész – Egy új remény közötti időt dolgozza fel, mialatt a kis Luke Skywalkerre vigyázott a Tatuinon.

Total
8
Shares
Previous Article
Thor: Sötét világ

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Next Article
Fekete Özvegy

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!