Wide Screen
Image default
Sorozatok

A rémhírekkel ellentétben nem kaszálták el az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatot

Tegnap este olyan álhírekkel árasztották el a közösségi médiákat, hogy leállították az Obi-Wan Kenobi-sorozat munkálatait.

Nem tudni, hogy a DicsussingFilm csapat honnan vette az infót, de tegnap este több tweetet is közzétettek Twitteren, melyben olyan rémhírről számoltak be, hogy a Lucasfilm leállította a tavaly nyáron bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozat tervezését. Erre később még rá is erősítettek, látszólag olyan álhírrel, melyben bennfentes emberekre hivatkoztak. Természetesen aggodalomra semmi ok, az egész kacsa, egy szavukat sem kell elhinni, a Disney továbbra is dolgozik Ewan McGregor visszatérésén.

Nagyon érdekes volt, mert az eset után több oldal és nevesebb külföldi újságíró is foglalkozott a témával, de ahogy már mondtuk, teljesen alaptalan tényekre hivatkoztak, de arra elég volt, hogy megijesszék a rajongókat, hogy le kell mondaniuk Kenobi mester történetéről.

Ma azonban az ügyben a The Wrap is megszólalt, és megerősítették, hogy a teljes történet pontatlan, és még csak fel sem merült, hogy töröljék a sorozatot, teljes mellszélességgel dolgoznak rajta. A Skywalker kora „kudarca” sem indokolja a stúdiót, hogy bármiféle módosítást eszközöljenek a sorozaton.

Az elmúlt években bemutatott filmeket több kritika is érte, és ezért a Lucasfilm elnökét teszik felelőssé. Többen is úgy gondolják, hogy a stúdiónak nagy szüksége lenne egy új vezetőre. Kathleen Kennedy távozásáról már többször beszéltek, azonban hiába járt le az elnök mandátuma két éve, a Disney meghosszabbította, ám kötve hisszük, hogy 2021 közepéig tartozó szerződését meghosszabbítják majd, hiszen az új Star Wars-trilógia bukását Kennedy számlájára kell írni, aki folyton kreatív különbségbe ütközött a rendezőkkel és az írókkal.

Kathleen Kennedy

Még több a témában...

James Mangold, Robert Rodriguez és más rendezőkkel készül a The Mandalorian második évada

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon