Obi-Wan Kenobi

Már keresik a színészt, aki eljátszhatja Luke Skywalkert az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban

A legfrissebb hírek szerint a cím nélküli Obi-Wan Kenobi-sorozatban Luke Skywalker, mint gyerek is szerepelni fog.

A legfrissebb hírek szerint a cím nélküli Obi-Wan Kenobi-sorozatban Luke Skywalker, mint gyerek is szerepelni fog.

Még nyáron a D23 Expon jelentették be, hogy Obi-Wan Kenobi legendás jedimester önálló sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatón. Úgy tűnik, hogy a Skywalker korával sem ér véget teljesen a legendás Skywalker sorozat, mert a legfrissebb hírek szerint már keresik azt a fiatal színészt, aki Luke Skywalkert formálná meg, valamint a Star Wars II. rész – A klónok háborúja részből Joel Edgerton mint Owen nagybácsi is visszatérne.

Az előzménytrilógiák után Ewan McGregor visszatér Obi-Wan szerepében. A színész nyáron elárulta, hogy évek óta tudott már a kínálkozó szerepről, négy éven keresztül becsapta a rajongókat. Kenobi mester eredetileg antológiafilmet kapott volna, azonban a Solo: Egy Star Wars-történet kudarcát követően a Disney felülvizsgálta a filmeket, s inkább élőszereplős sorozat formájában meséli tovább a jedimester életét, aki Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után remeteéletre kényszerült a tatuini homokdűnék között, miközben Luke Skywalkert oltalmazta, aki egy napon majd felszabadítja a galaxist.

A FandomWire értesülései szerint Luke Skywalker gyerekként fog szerepelni a sorozatban, kora olyan idősre tehető, mint ahány évvel születése után játszódik a sorozat. A gyerek korát pedig így pontosan meg tudjuk mondani, hiszen megerősítették, hogy nyolc évvel III. rész után és tizenegy évvel George Lucas klasszikus, eredeti trilógia első epizódja előtt játszódik. Ezenfelül Joel Edgerton visszatér Owen Lars, Anakin mostohafivére szerepében, akinek gondozására bízták a kis Luke-ot Padme Amidala és Anakin Skywalker halála után.

Feltételezhetően a korábban képregényekhez és regényekhez hasonlóan a sorozat bemutatja majd Obi-Wan Kenobi távoli kapcsolatát a fiúval, valamint a kialakult feszültséget Obi-Wan és Owen között, amiért Luke gondozását rájuk bízta. A sorozat rendezője Deborah Chow, aki korábban három epizódot is készített a The Mandalorian-sorozatból, de olyan más sorozatok epizódjaiért felelt, mint a Jessica Jones vagy a Breaking Bad spin-off, a Better Call Soul.

A sorozatot valamikor 2021-ben mutathatják be a Disney+ platformon.

Obi-Wan Kenobi
Total
28
Shares
Previous Article

Ezzel a specifikációval érkezik a PlayStation 5 játékkonzol?

Next Article
Uncharted

Ismét rendező nélkül maradt az Uncharted, miután ütemezési konfliktus miatt Travis Knight lemondott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!