Obi-Wan Kenobi

[D23 2019] Bejelentették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, főszerepben Ewan McGregorral

Ahogy arra számítani lehetett, a D23 Expo első napján bejelentették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Ahogy arra számítani lehetett, a D23 Expo első napján bejelentették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Éjjel lement a Disney+ panel a D23 Expo kiállításon, ahol kétségtelen, hogy a legfontosabb bejelentés az Obi-Wan Kenobi-sorozat volt, amiről már korábban pletykáltak. A Lucasfilm nem először készül visszahozni Ewan McGregor főszereplésében Kenobi mestert, hiszen korábban antológiafilmet szerettek volna forgatni a színésszel, de arra a Disney nemet mondott, miután a Solo: Egy Star Wars-történet nem hozta a várt sikert, s a messzi-messzi galaxis első bukását könyvelte el.

Az ősszel induló Disney+ felület azonban lehetőséget nyújt arra, hogy a halottnak hitt projekt elkészüljön végre. A panelen McGregor is megjelent, hogy megerősítsék a szerepét, valamint hogy elárulják, időközben elkészült a sorozat forgatókönyve is. A forgatást 2020 elejére tűzték ki, bemutatóról és a történetről egyelőre nem árultak el részleteket, de jó eséllyel Darth Maul is feltűnik majd benne.

Már akkor olvashattunk Darth Maul és Kenobi párharcának folytatásáról, mikor spin-off hírében állt a projekt, most azonban újabb pletykákat hallani, hogy a sorozat egy fő témája a két karakter lezáratlan ügye lesz. Könyvekben és animációs sorozatban láttunk már rá példát, hogy újfent összecsaptak, és elvégre, mi másról is szólhatna a történet.

Obi-Wan Kenobi

Total
1
Shares
Previous Article
D23

[D23 2019] Kiszivárgott a Marvel Moziverzum 4. fázis előzetese, benne Fekete Özvegy jelenettel

Next Article
The Mandalorian

[D23 2019] Bemutatták a The Mandalorian első hivatalos előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!