Obi-Wan Kenobi

A Disney egy Obi-Wan Kenobi sorozatot készít a Disney+ platformra?

Minden korábbi hír ellenére úgy tűnik, hogy nem készül Obi-Wan Kenobi spin-off, helyette viszont egy minisorozattal állna elő a Disney.

Minden korábbi hír ellenére úgy tűnik, hogy nem készül Obi-Wan Kenobi spin-off, helyette viszont egy minisorozattal állna elő a Disney.

Az elmúlt másfél évben több pletykát is olvasni lehetett arról, hogy a Disney zöld lámpát adott az Obi-Wan Kenobi projektnek, így a Star Wars: A Sith-ek bosszúja után Ewan McGregor visszatérhetett volna a legendás jedimester szerepében. Most azonban a legfrissebb pletykák szerint a Lucasfilm nem filmmel, hanem egy minisorozattal ajándékozná meg a rajongókat, és amiben sokak legnagyobb örömére ismét Ewan McGregor játszaná a főszereplőt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Star Wars News Net értesülései szerint a Disney megkezdte az előkészületeket, hogy Obi-Wan Kenobi mielőbb visszatérjen a képernyőkre, ám a szélesvásznat elkerülve az otthoni készülékeket vennék célba az új tartalommal. A forrás azt is elárulta, hogy a projekt elsődleges prioritást élvez a Disneynél, és a minisorozat akár hat részes is lehet.

A rajongók kedvenc jedimesterének szóló filmje először 2017 nyarán került szóba, amikor Stephen Daldry rendező megérkezett a projekt élére, azonban a Solo: Egy Star Wars-történet bukása parkolóra küldte a tervezés alatt álló filmeket, köztük Boba Fett és Obi-Wan is kaszát kapott a mikiegeres cégtől. Úgy tűnik azonban, hogy a Lucasfilm nem hagyta annyiban a terveket, és szeretnének a rajongók kedvében járni, így Ewan McGregorral az élén szeretnék újra képernyőre hozni a franchise legismertebb jedimesterét.

A Disney eddig két élőszereplős Star Wars-sorozatot jelentett be, a Vasember rendezőjétől, Jon Favreau The Mandalorian című sorozatát, aminek forgatása a napokban ért végett (legalábbis úgy tudni), illetve egy Cassian Andor (Diego Luna) előzménysorozatot is berendelt már, ami a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet főszereplőjére fog fókuszálni.

Obi-Wan Kenobi

Total
10
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Crackdown 3

Next Article
Avatar

James Cameron részleteket osztott meg az Avatar-folytatásról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!