Wide Screen
Image default
Sorozatok

Befejeződött a The Mandalorian élőszereplős sorozat forgatása

A Star Wras: Episode IX forgatása után a The Mandalorian élőszereplős sorozat forgatásával is végzett a Lucasfilm.

A Discussing Film Twitter-oldal számolt be a hírről, miszerint az első Star Wars élőszereplős sorozat forgatása is befejeződött, azt azonban nem tudták megmondani, hogy a stúdió mikor végzett a sorozattal, illetve hogy pontosan mikor fogják bemutatni a tévésorozat első részét.

Jon Favreau producer The Mandalorian sorozata a Disney év végén érkező streamingszolgáltatásán fog debütálni, így alighanem hamarosan több dolgot is megtudunk a sorozatról, áprilisban a Star Wars Celebration alatt pedig egy teaser videóra is minden remény megvan.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

Korábbról tudjuk, hogy Filoni producert érte a megtiszteltetés, hogy elkészítse az élőszereplős sorozat első epizódját – nem idegen számára a feladat, hiszen éveken át dolgozott a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozaton -, míg Taika Waititi zárja le az első évadot. Favreau korábban elárulta, hogy az egyes epizódokat más és más rendezők készítik, így Waititi és Filoni mellett Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), valamint Bryce Dallas Howard (Solemates) színésznő is kipróbálja magát a rendezői székben.

The Mandalorian sorozat 2019 év végén debütál a Disney+ streamingszolgáltatáson.

Még több a témában...

Bemutatták Kylo Ren Starfighter hajóját a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley majdnem otthagyta a Star Wars: Az ébredő Erő forgatását

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams elkészült a Star Wars: Episode IX forgatókönyvével

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább