Főoldal Sorozatok Előzménysorozatot kap Cassian Andor a Zsivány Egyes karaktere
SorozatokBREAKING

Előzménysorozatot kap Cassian Andor a Zsivány Egyes karaktere

A Disney bejelentett egy második élőszereplős Star Wars-sorozatot is, Cassian Andor kap előzménysorozatot a Zsivány Egyesből.

707

A Disney bejelentett egy második élőszereplős Star Wars-sorozatot is, Cassian Andor kap előzménysorozatot a Zsivány Egyesből.

Éppen csak hogy bejelentették Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatát, a The Mandalorian című alkotást, máris érkezik a következő sorozat a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Lázadók vezetőjével a főszerepében, amit megint Diego Luna kelt életre, s ezzel valóra válik egyik régi álmunk, hogy többet megtudjuk a szereplőről, hogy miért utálta annyira a Birodalmat. A sorozat műfaja várhatóan egy vérbeli kém sorozat lesz, de erről nem beszéltek a főszereplők.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Diego Luna”]Visszatérve a Star Wars univerzumba nagyon különleges számomra. Rengeteg emlék fűződik hozzá, amit a stábbal közösen éltem át, sok kapcsolat alakult ki a forgatás során. Fantasztikus kaland előtt állunk, és ez az új izgalmas forma lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerjük a karaktert.[/penci_blockquote]

Tegnap Bob Iger a Disney elnök-vezérigazgatója a Loki minisorozat mellett azt is megerősítette, hogy Disney+ néven érkezik 2019 végén a streamingszolgáltatás, ahol számos Marvel karakter minisorozata (Loki már biztosan!), a Szörny Rt+ és High School Musical sorozatok mellett újabb Star Wars-sorozat mutatkozik be. Iger bejelentette, hogy a Lázadók egyik főszereplője, Cassian Andor előzménysorozatot kap, de részletekbe nem ment bele, így azt sem tudni, hogy valaki más visszatér-e a filmből. De azt nem szabad elfelejtenünk, hogy Felicity Jones, aki Jyn Ersót keltette életre a nagyképernyőn, három filmre szóló szerződést írt alá, így még az is elképzelhető, hogy Jyn is visszatér a messzi-messzi galaxisba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események