Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Előzménysorozatot kap Cassian Andor a Zsivány Egyes karaktere

A Disney bejelentett egy második élőszereplős Star Wars-sorozatot is, Cassian Andor kap előzménysorozatot a Zsivány Egyesből.

Éppen csak hogy bejelentették Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatát, a The Mandalorian című alkotást, máris érkezik a következő sorozat a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Lázadók vezetőjével a főszerepében, amit megint Diego Luna kelt életre, s ezzel valóra válik egyik régi álmunk, hogy többet megtudjuk a szereplőről, hogy miért utálta annyira a Birodalmat. A sorozat műfaja várhatóan egy vérbeli kém sorozat lesz, de erről nem beszéltek a főszereplők.

Visszatérve a Star Wars univerzumba nagyon különleges számomra. Rengeteg emlék fűződik hozzá, amit a stábbal közösen éltem át, sok kapcsolat alakult ki a forgatás során. Fantasztikus kaland előtt állunk, és ez az új izgalmas forma lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerjük a karaktert.

Diego Luna

Tegnap Bob Iger a Disney elnök-vezérigazgatója a Loki minisorozat mellett azt is megerősítette, hogy Disney+ néven érkezik 2019 végén a streamingszolgáltatás, ahol számos Marvel karakter minisorozata (Loki már biztosan!), a Szörny Rt+ és High School Musical sorozatok mellett újabb Star Wars-sorozat mutatkozik be. Iger bejelentette, hogy a Lázadók egyik főszereplője, Cassian Andor előzménysorozatot kap, de részletekbe nem ment bele, így azt sem tudni, hogy valaki más visszatér-e a filmből. De azt nem szabad elfelejtenünk, hogy Felicity Jones, aki Jyn Ersót keltette életre a nagyképernyőn, három filmre szóló szerződést írt alá, így még az is elképzelhető, hogy Jyn is visszatér a messzi-messzi galaxisba.

Még több a témában...

Kevin Feige a telefonhívásra vár, amikortól használhatják az X-Meneneket

Kévés Bence Mihály

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Kenny Baker, alias R2-D2

Egy másik klasszikus karakter is feltűnik a Han Solo-filmben?

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább