Obi-Wan Kenobi

Az Obi-Wan Kenobi spin-off forgatása 2019 áprilisában kezdődik

Egy újabb forrás erősítette meg, hogy az Obi-Wan Kenobi antológiafilm forgatása jövő év tavaszán kezdődik Belfastban.

Egy újabb forrás erősítette meg, hogy az Obi-Wan Kenobi antológiafilm forgatása jövő év tavaszán kezdődik Belfastban.

Annak ellenére, hogy az Obi-Wan Kenobi önálló filmjét hivatalosan még mindig nem jelentette be a Lucasfilm, a Belfast Telegram arról tudósított, hogy a film forgatása jövő év elején, áprilisban kezdődik az ír városban, ahol egyébként az HBO tévécsatorna Trónok harca folytatását is forgatják majd októbertől.

A közismert jedimester saját mozifilmjéről meglehetősen sok pletykát olvashattunk már a közelmúltban, köztük arról, hogy Stephen Daldry készíti a filmet – pletykák jelentek meg arról is, hogy talán elvesztette rendezőjét a projekt -, a főszerepben pedig ismét Ewan McGregor színészt látjuk majd. Amennyiben igazak a hírek, akkor ez lehet az első olyan Star Wars-film a Disney-korszakban, amit nem az Egyesült Királyságban, Pinewood Studios falai mögött rögzítenek – kisebb kitérőkkel.

A Lucasfilm hivatalosan mindössze két Star Wars-filmsorozatot jelentett be eddig, az egyik Rian Johnson új Star Wars-trilógiája, a másik a Trónok harca rendezőinek, David Benioff és D.B. Weiss új Csillagok háborúja-filmje. Noha James Mangold a Logan – Farkas rendezőjének is kijut majd egy megbízás a messzi-messzi galaxisban, de Mangold új filmje miatt csak évekkel később tud foglalkozni a Boba Fett-filmmel, így annak bemutatója jóval 2020 után lesz soron. Jelenleg J.J. Abrams rendező dolgozik a Star Wars: Episode IX részen, melynek forgatása heteken belül elkezdődik Pinewoodban. Rey (Daisy Ridley) és Kylo Ren (Adam Driver) harca mellett már biztosan lesz egy az eredeti trilógiából visszatérő karakter, hiszen Leia és Han után Lando Calrissian (Billy Dee Williams) is szerepet kap az új érában.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz az Egyesült Államokban.

Total
0
Shares
Previous Article

A rajongók Colin Trevorrow leváltását követelik a Jurassic World 3. éléről

Next Article

10 + 1 futball sztori, ami filmvászonra kívánkozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!