Főoldal Filmek 2020 után érkezik a Boba Fett-film
Filmek

2020 után érkezik a Boba Fett-film

Az izgalom érthető a Boba Fett spin-off körül, de egy most megjelent hír szerint a forgatás nagyon messze van, és legkorábban 2021-ben lehet a bemutató.

604
Boba Fett

Az izgalom érthető a Boba Fett spin-off körül, de egy most megjelent hír szerint a forgatás nagyon messze van, és legkorábban 2021-ben lehet a bemutató.

A Lucasfilm múlt hónapban jelentette be, hogy a Logan – Farkas rendezője, James Mangold készíti el a régóta pletykált Boba Fett önálló kalandját. A spin-offot egyszer már bejelentették, akkor Josh Trank készítette volna a filmet, de őt a Lucasfilm kirúgta rossz magaviselete miatt, és ezzel a projekt is parkolópályára került.

Az Omega Underground megtudta, hogy James Mangold rendező következő filmje a Ford vs. Ferrari lesz, amit nyár végén kezd el forgatni, ennek eredménye pedig sajnos a Boba Fett késni fog, hiszen legkorábban 2020 körül tud foglalkozni a projekttel, ami egy 2021-es, vagy 2022-es premiert sugall.

A Lucasfilm következő biztos filmje a J.J. Abrams-féle Star Wars: Episode IX lesz, amit 2019. decemberében mutatnak be, de hogy azután melyik film követi, egyelőre nem ismert. Még az sincs kizárva, hogy Rian Johnson új trilógiájának első részét bemutatják 2020-ban – ahogy a rendező az elmúlt hetekben utalt is erre -, de az is elképzelhető, hogy az Obi-Wan Kenobi spin-off követi Rey és Kylo Ren trilógia befejezését. Ha idén nem is kapunk hírt a tervezés alatt álló antológiafilmekről, akkor a jövő évi Star Wars Celebrationön biztosan bejelentenek pár címet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...