Boba Fett

Mégis lesz Boba Fett-film!

A megannyi pletyka után úgy fest, hogy a Lucasfilm mégis elkészíti a Boba Fett-filmet, melyet a Logan – Farkas rendezője, James Mangolt készít.

A megannyi pletyka után úgy fest, hogy a Lucasfilm mégis elkészíti a Boba Fett-filmet, melyet a Logan – Farkas rendezője, James Mangolt készít.

A The Hollywood Reporter elsőként számolt be a hírről, miszerint a Walt Disney Studios és a Lucasfilm egy Oscar-díjas rendezőt, James Mangoldot kérték fel, hogy készítse el a galaxis hírhedt fejvadászának önálló filmjét. A Boba Fett spin-offról sok rosszat hallottunk már, de most először van okunk bizakodásra. A forrásnak azt is sikerült megtudnia, hogy az X-Men franchise producere, Simon Kinberg is beszáll a projektbe, hiszen James Mangold rendezővel közösen írják az antológiafilm forgatókönyvét. Részleteket nem árultak el a történetről, így csak találgatások vannak arról, hogy melyik időben játszódik majd a film, de azt nagy valószínűséggel borítékolhatjuk, jóval azelőtt, hogy a főhős találkozott volna Han Soloval.

Ne feledjük, hogy a stúdió másik spin-off tervezésébe is fogott, hiszen egyre biztosabb, hogy a következő antológiafilm kedvenc jedimesterünkről, Obi-Wan Kenobi mesterről fog szólni, melynek forgatását elvileg jövő év tavaszán kezdik. Amennyiben igazak a hírek, akkor a film 2020-ban érkezhet a mozikba, így a Boba Fett csak 2022-ben kerülhet bemutatásra. És akkor hol van még Kathleen Kennedy kijelentése, miszerint Lando Calrissian is kaphat egy saját filmet a jövőben.

Total
0
Shares
Previous Article
Godzilla

Késik a Godzilla: King of the Monsters

Next Article

Woody Harrelson megerősítette szerepét a Venom-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!