a
FőoldalFilmekKathleen Kennedy egy Lando Calrissian spin-offot szeretne

Kathleen Kennedy egy Lando Calrissian spin-offot szeretne

A Cannes-i Filmfesztiválon a Lucasfilm elnöke elárulta, hogy mely karakter kaphat még spin-offot a jövőben.

Az elmúlt napokban egészen meglepő és furcsa hír árasztotta el a médiát, mégpedig az, hogy a Lucasfilm következő spin-off részt nem az Obi-Wan Kenobinak adná, hanem a jövő héten érkező Solo: Egy Star Wars történet egyik szereplőjének, Lando Calrissiannak (Donald Glover). Azonban ezt a félreértést mostanra tisztázták, és kiderült, hogy az io9 lap rosszul fordította Kathleen Kennedy elnök szavait, s ebből születtek a félreértések.

Szeretnénk elmesélni Lando Calrissian történetét majd egy nap, de ez nem olyan lényeges, mint elmondani Han és Chewie történetét.

Calrissiannal először A Birodalom visszavágban találkoztunk Billy Dee Williams színész alakításában, de feltűnt még A Jedi visszatérben is, ahol újfent fontos szerephez jutott a karakter. De nem lesz ez máshogy a jövő héten a mozikba kerülő Solo-film esetében sem, hiszen ott megint csak kulcsszereplője lesz a történetben. A Solo-film országos bemutatója május 24-én lesz.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.