Obi-Wan Kenobi

[SPOILER] visszatér az Obi-Wan Kenobi spin-offban?

A legfrissebb hírek szerint a Star Wars egyik főkaraktere is visszatérhet az Obi-Wan Kenobi nevével jelzett antológiafilmben.

A legfrissebb hírek szerint a Star Wars egyik főkaraktere is visszatérhet az Obi-Wan Kenobi nevével jelzett antológiafilmben.

Figyelem a cikk spoilerelemeket tartalmaz, ha még nem láttad a Solo: Egy Star Wars-történet filmet.

Ray Park neve sokaknak nem biztos, hogy elsőre beugrik, kit is alakított lassan 20 éve a mozivásznon, de ha azt mondjuk, hogy Darth Maul, akkor bizony az ő neve már annál ismertebb, s nem csak a rajongók körében. Maul-lal A baljós árnyakban találkoztunk, ott végzett vele Kenobi mester, majd az animációs sorozatokban tűnt fel miután a karakter túlélte az összecsapást, legutóbb pedig a Soloban tette tiszteletét pár másodpercre. De nagyon úgy fest, hogy a Lucasfilm ennél többet szeretne, és a tervezés alatt álló Kenobi-filmben visszatérhet, mint a jedimester egyik legnagyobb ellenfele.

Hétvégén tartották a Comicpalooza találkozót, ahol egy rajongónak lehetősége nyílt pár szót váltani Ray Parkkal. David Weiser Twitteren osztotta meg a beszélgetés egyik igen fontos részletét, melyből nagyon úgy fest, hogy Darth Maul visszatér az Obi-Wan Kenobi filmben.

Ezek megint csak találgatások, hiszen a stúdió még minden nem erősítette meg, jelentette be, hogy készül a film, mindezt annak ellenére, hogy több forrás is megerősítette és a hírek szerint 2019 tavaszán kezdik a forgatást. Megint csak pletyka, hogy a film cselekménye a mester remete életét dolgozza fel, és ha ez igaz, akkor nagyszerű lehetőség lenne arra, hogy lássuk azt a párharcot, amit a Star Wars Lázadók című sorozatban mutattak, vagyis amelyben Kenobi és Maul lezárja egyszer és mindenkorra kettőjük harcát.

Total
0
Shares
Previous Article

Billy Dee Williams ismét Lando Calrissian lehet a Star Wars: Episode IX-ben?

Next Article

[PLETYKA] Egészen érdekes befejezést kaphat a Bosszúállók 4.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!