[PLETYKA] Hamarosan forog az Obi-Wan Kenobi spin-off

Egy friss pletyka azt állítja most, hogy 2019 tavaszán kezdik forgatni az Obi-Wan Kenobi antológiafilmet. És mikor jön a megerősítés a Lucasfilmtől?

Egy friss pletyka azt állítja most, hogy 2019 tavaszán kezdik forgatni az Obi-Wan Kenobi antológiafilmet. És mikor jön a megerősítés a Lucasfilmtől?

A Fantha Tracks birtokába jutottak információk arról, hogy a következő Star Wars spin-offot 2019 tavaszán kezdik forgatni, de az Obi-Wan Kenobi film előkészületei már januárban elkezdődnek. A tervek szerint a filmet 2020 decemberében készülnek bemutatni, de hogy ki játssza majd a főszerepet, továbbra sem ismert. A forrás azt is elárulta, hogy a film rendezője és írócsapata már keményen dolgozik a történeten, bár a Lucasfilm hivatalosan még mindig nem jelentette be a filmet, mint ahogy azt sem, hogy Stephen Daldry-t ültetik a rendezői székbe.

A film főszereplőjét egyelőre homály fedi, habár Ewan McGregor többször is kifejezte, mennyire szeretne visszatérni a Star Wars-filmek világába, és ha a pletykákból indulunk ki, melyek a Ben Kenobi történetet sejtik alapsztorinak a spin-offnál, akkor a színész korban is remek választás lenne a szerepre. És még a rajongók is odáig lennének, ha McGregor (ismét) megkapná a franchise egyik jelentős szerepét.

A tervek szerint a film jelentős részét az Egyesült Királyságban található Pinewood Studios falai között rögzítik, de a hírek szerint Kaliforniában is felvesznek pár képkockát a jellegzetes Tatuini síksághoz.

Hivatalos bejelentést rövid időn belül ne várjunk, hiszen most a Lucasfilm minden erejével a Solo: Egy Star Wars történetre koncentrál, és balgaság lenne a film bemutatója után leleplezni a PLT Productions névre hallgató titkos projektet. De az is elképzelhető, hogy megvárják a bejelentéssel a jövő évi Star Wars Celebrationt, ahol J.J. Abrams a Star Wars: Episode IX első trailerét is bemutathatja.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos

A [SPOILER] is benne lesznek a Bosszúállók 4.-ben?

Next Article

KRITIKA: Hang nélkül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!