Főoldal Filmek Ewan McGregor szívesen vállalná ismét az Obi-Wan szerepet
Filmek

Ewan McGregor szívesen vállalná ismét az Obi-Wan szerepet

Azt már tudjuk, hogy a Lucasfilm berendelte az Obi-Wan spin-offot, de azt még nem tudni, hogy ki kapja a főszerepet.

759
Obi-Wan Kenobi

Azt már tudjuk, hogy a Lucasfilm berendelte az Obi-Wan spin-offot, de azt még nem tudni, hogy ki kapja a főszerepet.

Nyáron röppent fel a hír, hogy a Lucasfilm több spin-off gyártásába is fog, és az érkező önálló filmek között talán megkapjuk a régóta áhított Ben Kenobi történetét is, természetesen a Ewan McGregor szerepében – akiről tudjuk, hogy bármikor kész lenne visszatérni a messzi-messzi galaxisba. A nyári hírben megtudtuk, hogy Stephen Daldry fog dolgozni a projekten, valamint, hogy 2019 elején veheti kezdetét a munka, de ezen túl sok mindent nem osztottak meg velünk a stúdiótól.

McGregor a közelmúltban többször is érdeklődését fejezte ki a szerep iránt, így a Golden Globes díjátadója után – amit a Fargóban nyújtott játékáért kapott – a készülő Star Wars projektről is megkérdezték:

Boldog lennék, ha újra eljátszhatnám őt [Obi-Wan], de nem tudok többet annál, mint amit ti is.

Újra és újra felmerül McGregor neve a filmnél, ami nem meglepő, hiszen olyan ez mint a Vasember és Robert Downey Jr. szerepe, akik az idők alatt teljesen összenőttek, s mást el sem tudnánk elképzelni a páncélban. De vajon a Lucasfilm hogyan dönt, megfilmesítik végre a Ben Kenobi kánon egyik darabját, vagy teljesen új megközelítést kap a film? Esetleg Darth Maul is visszatérne benne? Vannak itt ötletek, de a döntést sajnos nem a rajongók hozzák meg, hanem a Disney.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események