Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Kiderült, hogy miről fog szólni az Obi-Wan Kenobi spin-off

Ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor a Disney és a Lucasfilm rákapcsolt a Kenobi Star Wars spin-off előkészítésnél.

Egyre közelebb kerülünk ahhoz a naphoz, mikor a Lucasfilm és a Disney közösen bejelenteni, hogy mi lesz a harmadik Star Wars antológiafilm. Nyílt titokként tekintünk Obi-Wan saját filmjére, habár ezt a stúdió mindeddig hivatalosan nem ismerte el – holott már rendezője is van a projektnek, s jelenleg gőzerővel dolgoznak a forgatókönyvön.

A TMZ lapnál dolgozó srácok kezébe került pár részlet a projektről most. A Production Weekly lap legfrissebb számában úgy fogalmaztak az újságíró kollégák, a film cselekménye a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény epizódok között fog játszódni, amikor Kenobi mester száműzetésbe vonult a Tatooinera, hogy védelmezze az ifjú Skywalkert.

Obi-Wan remete életet él a Tatooine-on, miközben titokban szemmel tartja Luke Skywalkert, akit örökbe fogadott Owen nagybácsi. Feszültség alakul ki a helyi farmerek és a Taszkenek között, ami előcsalja Obit is rejtekhelyéről…

A forrás megerősítette azt is, hogy Stephen Daldry valóban aláírt a filmre, amit jelenleg csak Joshua Tree munkacímen jegyeznek. A történettel senkit sem lepnek meg, hiszen az Egy új reményben Kenobi feláldozta magát, így a történet ott számára véget ért, viszont sokak álma válna valóra ezzel az új résszel, hogy mivel is töltötte kényszer remete életét a Star Wars univerzum legismertebb és legkedveltebb jedimestere.

Még több a témában...

Ewan McGregor már a Star Wars: Episode IX részeben visszatér?

Kévés Bence Mihály

Miféle kapcsolat lehet Rey és Obi-Wan Kenobi között?

Kévés Bence Mihály

A szakértők odáig vannak a Han Solo-filmért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább