Obi-Wan Kenobi

[PLETYKA] Kiderült, hogy miről fog szólni az Obi-Wan Kenobi spin-off

Ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor a Disney és a Lucasfilm rákapcsolt a Kenobi Star Wars spin-off előkészítésnél.

Ha hihetünk a legfrissebb híreknek, akkor a Disney és a Lucasfilm rákapcsolt a Kenobi Star Wars spin-off előkészítésnél.

Egyre közelebb kerülünk ahhoz a naphoz, mikor a Lucasfilm és a Disney közösen bejelenteni, hogy mi lesz a harmadik Star Wars antológiafilm. Nyílt titokként tekintünk Obi-Wan saját filmjére, habár ezt a stúdió mindeddig hivatalosan nem ismerte el – holott már rendezője is van a projektnek, s jelenleg gőzerővel dolgoznak a forgatókönyvön.

A TMZ lapnál dolgozó srácok kezébe került pár részlet a projektről most. A Production Weekly lap legfrissebb számában úgy fogalmaztak az újságíró kollégák, a film cselekménye a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény epizódok között fog játszódni, amikor Kenobi mester száműzetésbe vonult a Tatooinera, hogy védelmezze az ifjú Skywalkert.

Obi-Wan remete életet él a Tatooine-on, miközben titokban szemmel tartja Luke Skywalkert, akit örökbe fogadott Owen nagybácsi. Feszültség alakul ki a helyi farmerek és a Taszkenek között, ami előcsalja Obit is rejtekhelyéről…

A forrás megerősítette azt is, hogy Stephen Daldry valóban aláírt a filmre, amit jelenleg csak Joshua Tree munkacímen jegyeznek. A történettel senkit sem lepnek meg, hiszen az Egy új reményben Kenobi feláldozta magát, így a történet ott számára véget ért, viszont sokak álma válna valóra ezzel az új résszel, hogy mivel is töltötte kényszer remete életét a Star Wars univerzum legismertebb és legkedveltebb jedimestere.

Total
0
Shares
Previous Article

Arrowverse: Batwoman a következő crossoverben

Next Article
Lando Calrissian

Kathleen Kennedy egy Lando Calrissian spin-offot szeretne

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!