Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Star Wars világ számára ismert rendezőre bízták az Obi-Wan Kenobi-sorozatot

A D23 Expón jelentették be az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, most pedig a rendező kilétére is fény derült.

A D23 Expón jelentették be az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, most pedig a rendező kilétére is fény derült.

Az Obi-Wan Kenobi először egy antológiafilmnek nézett ki, Stephen Daldry rendezőt le is szerződtették a film élére, azonban a Solo: Egy Star Wars-történet kudarca után a Lucasfilm parkolópályára küldött több készülő alkotást is, és lassabb ütemben folytatja a Star Wars-filmek gyártását. Majd év elején már arról cikkeztek, hogy az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltató adhat otthon Kenobi mesternek, amit nyáron megerősítettek.

A Lucasfilm augusztus végén jelentette be Ewan McGregor főszereplésében készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatot, aminek története nyolc évvel a Star Wars: III. rész – A Sith-ek bosszúja után játszódik, de még tizenegy évvel George Lucas klasszikus, eredeti trilógia első epizódja előtt. Lényegében a sorozatból azt fogjuk megtudni, hogy a száműzetésbe vonult jedimester mivel töltötte mindennapját a sivatagban. Érthető okok miatt rendkívül nagy izgalommal követjük nyomon a sorozat előkészületét, ami most ígéretes rendezőt kapott.

Nagyon szerettünk volna egy olyan rendezőt kiválasztani, aki képes feltárni mind Obi-Wan csendes eltökéltségét, mind pedig titokzatos oldalát a Star Wars sagában. A The Mandalorian karaktereivel végzett fenomenális munkája alapján teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy Deborah a megfelelő rendező, aki elmesélheti ezt a történetet.

Kathleen Kennedy

Arra is fény derült, hogy Hossein Amini részt vett egy meghallgatáson a sorozat forgatókönyvéért, bár azt nem tudni, hogy végül megkapta-e. Továbbá Deborah rendezői teendői mellett vezető produceri szerepet is ellát McGregorrel a sorozat élén, miközben Kathleen Kennedy, Tracey Seaward (The Queen) és John Swartz (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) felügyelik majd a munkát.

Premierdátumot egyelőre nem kapott a sorozat, de úgy tudni, hogy 2020 tavaszán kezdik a forgatást, és várhatóan valamikor 2021-ben érkezik az első évad.

Deborah Chow

Még több a témában...

Egy casting felhívás leleplezte volna, hogy a kis Luke és Leia is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

A Star Wars: Az ébredő Erő korai tervein meglehetősen bizarr külsőt kapott Maz Kanata

Kévés Bence Mihály

Darth Maul nevét pletykálják több Disney+ sorozatnál is, és az egyik az Obi-Wan Kenobi lehet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat