Főoldal Sorozatok A Star Wars világ számára ismert rendezőre bízták az Obi-Wan Kenobi-sorozatot
Sorozatok

A Star Wars világ számára ismert rendezőre bízták az Obi-Wan Kenobi-sorozatot

A D23 Expón jelentették be az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, most pedig a rendező kilétére is fény derült.

506
Obi-Wan Kenobi

A D23 Expón jelentették be az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, most pedig a rendező kilétére is fény derült.

Az Obi-Wan Kenobi először egy antológiafilmnek nézett ki, Stephen Daldry rendezőt le is szerződtették a film élére, azonban a Solo: Egy Star Wars-történet kudarca után a Lucasfilm parkolópályára küldött több készülő alkotást is, és lassabb ütemben folytatja a Star Wars-filmek gyártását. Majd év elején már arról cikkeztek, hogy az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltató adhat otthon Kenobi mesternek, amit nyáron megerősítettek.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Lucasfilm augusztus végén jelentette be Ewan McGregor főszereplésében készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatot, aminek története nyolc évvel a Star Wars: III. rész – A Sith-ek bosszúja után játszódik, de még tizenegy évvel George Lucas klasszikus, eredeti trilógia első epizódja előtt. Lényegében a sorozatból azt fogjuk megtudni, hogy a száműzetésbe vonult jedimester mivel töltötte mindennapját a sivatagban. Érthető okok miatt rendkívül nagy izgalommal követjük nyomon a sorozat előkészületét, ami most ígéretes rendezőt kapott.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Kathleen Kennedy”]Nagyon szerettünk volna egy olyan rendezőt kiválasztani, aki képes feltárni mind Obi-Wan csendes eltökéltségét, mind pedig titokzatos oldalát a Star Wars sagában. A The Mandalorian karaktereivel végzett fenomenális munkája alapján teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy Deborah a megfelelő rendező, aki elmesélheti ezt a történetet.[/penci_blockquote]

Arra is fény derült, hogy Hossein Amini részt vett egy meghallgatáson a sorozat forgatókönyvéért, bár azt nem tudni, hogy végül megkapta-e. Továbbá Deborah rendezői teendői mellett vezető produceri szerepet is ellát McGregorrel a sorozat élén, miközben Kathleen Kennedy, Tracey Seaward (The Queen) és John Swartz (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) felügyelik majd a munkát.

Premierdátumot egyelőre nem kapott a sorozat, de úgy tudni, hogy 2020 tavaszán kezdik a forgatást, és várhatóan valamikor 2021-ben érkezik az első évad.

Deborah Chow

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.