Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor megerősítette, hogy eredetileg antológiafilm készült volna Obi-Wan Kenobi mesterről

Hosszú idő után Obi-Wan Kenobi visszatér a képernyőre, méghozzá a Disney+ streamingszolgáltatón, de akár mozifilm is lehetett volna belőle.

Hosszú idő után Obi-Wan Kenobi visszatér a képernyőre, méghozzá a Disney+ streamingszolgáltatón, de akár mozifilm is lehetett volna belőle.

Hosszú út vezetett addig, míg végül augusztus végén a D23 Expón bejelentették az Ewan McGregor főszereplésével érkező Obi-Wan Kenobi-sorozatot. Múlt héten azt is megtudtuk a színésztől, hogy hány részes lesz a sorozat, és azt is hogy csaknem 4 éve tudott már a projektről. Először úgy tűnt, hogy mindenki kedvenc jedi mestere antológiafilmet kap a Lucasfilmtől, azonban a Solo: Egy Star Wars-történet botrányos szereplése után több film sorsát, köztük az Obi-Wan Kenobi spin-offot is megpecsételte. Később már nem önálló filmről, hanem egy Disney+ minisorozatról lehetett hallani.

A pletykák után nyáron megerősítették, hogy Ewan McGregor visszatér, és minisorozatban fogják elmesélni a száműzetésbe vonult mester életét. McGregor ahogy fogalmazott, már 2015 óta tudott a stúdió tervéről, ami kezdetben valóban antológiafilmnek indult.

2017-ben Stephen Daldry rendezőt bízták meg a projekt előkészítésével, később azonban a Disney és a Lucasfilm drasztikus lépésre szánta el magát: Az utolsó Jedik és a Solo spin-off visszajelzései után átgondolták a franchise jövőjét, és lassabb ütemre kapcsoltak, a figyelmet pedig a Skywalker-saga befejező részére, a Star Wars: Skywalker korára fordították.

Hat, egyenként 1 órás epizódokból áll majd a sorozat, ami nyolc évvel a Star Wars: III. rész – A Sith-ek bosszúja után és 11 évvel George Lucas klasszikusa előtt játszódik, amikor is a McGregor által megformált jedi mestert utoljára a Tatuinon láttuk, miközben a kis Luke-ot hazavitte. A forgatás várhatóan jövő nyáron veszi kezdetét.

Obi-Wan Kenobi
Total
10
Shares
Previous Article
Sólyomszem

Trinh Tran producer részben elárulta, hogy miről fog szólni a Disney+ Sólyomszem-sorozata

Next Article
Deadpool

Eredetileg Ryan Reynoldsnak is szerepet osztottak volna a Zombieland: A második lövésben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!