x
Filmek

Szó sincs arról, hogy Kevin Feige váltaná Kathleen Kennedyt

A pletykák ellenére Kevin Feige friss szerződése még nem jelenti azt, hogy leváltaná Kathleen Kennedyt a Lucasfilm élén.

Szó sincs arról, hogy Kevin Feige váltaná Kathleen Kennedyt
  • Publishednovember 1, 2019

A pletykák ellenére Kevin Feige friss szerződése még nem jelenti azt, hogy leváltaná Kathleen Kennedyt a Lucasfilm élén.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a Lucasfilmnél nincs minden rendben, hiszen az elmúlt évekhez képest az idei év sem telik el balhé nélkül. A korábbi esetek után most is kreatív különbségről hallunk, ami a rendező és a stúdió között alakult ki a hivatalos közleményekkel ellentétben. David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca készítői lemondtak a messzi-messzi galaxisba történő utazásról, de Kathleen Kennedy továbbra is marad a stúdió élén – 2021 közepéig legalábbis bebiztosította magát – de azt is megtudtuk, hogy Kevin Feige-t biztosan nem ültetik be a Lucasfilm élére. A Lucasfilm tavaly hosszabbított Kathleen Kennedyval 2021 végéig.

A Variety értesülései szerint Kathleen Kennedy helye bebiztosított a Lucasfilm elnöki székében, annak ellenére is, hogy többen őt okolják az elmúlt évek nagy filmes blamáiért, és a nagy neves rendezők az elnök asszony vehemens természete miatt nem mernek munkát vállalni a stúdiónál, mert az múlt eseményei miatt félnek, hogy velük is csúnyán elbánnak majd.

Mindeközben Kevin Feige aláírt a Lucasfilmhez egy új Star Wars-filmre. A korábbi pletykák és beszámolók szerint ő léphet majd Kennedy helyére, mint a franchise megmentője, azonban a legújabb források ezt cáfolták, Feige nem azért szerződött le, hogy leváltsa Kennedyt. Egymástól független források szerint nincs tervben, hogy a Marveltől átcsábítják Feige-t, aki a filmtörténelem valaha volt legnagyobb filmes univerzumát építette ki tíz év alatt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kevin Feige egy régi álmát szerették volna valóra váltani azzal, hogy lehetőséget adtak neki egy Star Wars-film történet kidolgozására, hiszen a Marvel képregények mellett másik szerelme, a Star Wars. A rajongók pedig örülhetnek, mert ha valaki képes csodát tenni, akkor az Feige, aki tényleg minden tudását, szívét beleteszi abba, amin dolgozik.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.