Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Parkolópályára került Obi-Wan Kenobi mester Disney+ sorozata, a stábot pedig hazaküldték

Aggasztó híreket már múlt héten olvashattunk az Obi-Wan Kenobi-sorozatról, amire gyorsan rácáfoltak, ám úgy tűnik, hogy mégsem volt teljesen alaptalan.

Úgy tűnik, hogy nincs minden rendben a Lucasfilmnél, hiszen tavaly nyáron hiába jelentették be az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatot, most egyéb okokra hivatkozva elnapolták a munkálatokat. Bár még mindig jobban jártunk, mert múlt héten olyan aggasztó hírekről lehetett olvasni, hogy a Disney törölte a sorozatot, azonban ezt több forrás is megcáfolta.

A Collider értesülései szerint a sorozat forgatását elnapolták, és a londoni Pinewood Studiosnál megjelent stábtagokat hazaküldték, miután arról kaptak tájékoztatást, hogy határozatlan időre elhalasztották a sorozatot. A döntés háttérében elégedetlenség állhat, talán Kathleen Kennedy és a sorozat producere nem volt megelégedve a szkripttel, így jobbnak látták, ha eltolják a forgatást, s átdolgozzák a forgatókönyvet. Az elmúlt hetek eseményei is ezt igazolhatják, hiszen a Star Wars: Skywalker kora nem győzte meg a kritikusokat és a rajongókat sem, ellenben a The Mandalorian-sorozatról mindenki áradozik.

A The Hollywood Reporter is megtudott ezt-azt. Mindössze két epizódhoz készült forgatókönyv, így az eredeti történet is kérdőjelessé vált, könnyen elképzelhető, hogy kidobják a terveket, s tiszta lapokkal kezdik kidolgozni a jedimester remete életét. A lap forrása azt is megtudta, hogy az előzetesen beígért hat részből lehet hogy csak négy valósul meg, ám mindezt egy új forgatókönyvíróval az élen.

Egy korábbi forrás beszámolója szerint az Obi-Wan Kenobi-sorozat nagyon hasonló volt a The Mandalorianhoz, mert akárcsak Jon Favreau alkotásában a Gyerek és Mando kapcsolata, úgy Kenobi mester is útmutatást mutat a fiatal Luke vagy Leia Skywalkernek.

Obi-Wan Kenobi

Még több a témában...

James Mangold, Robert Rodriguez és más rendezőkkel készül a The Mandalorian második évada

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon