Főoldal Sorozatok Parkolópályára került Obi-Wan Kenobi mester Disney+ sorozata, a stábot pedig hazaküldték
SorozatokBREAKING

Parkolópályára került Obi-Wan Kenobi mester Disney+ sorozata, a stábot pedig hazaküldték

Aggasztó híreket már múlt héten olvashattunk az Obi-Wan Kenobi-sorozatról, amire gyorsan rácáfoltak, ám úgy tűnik, hogy mégsem volt teljesen alaptalan.

766
Obi-Wan Kenobi

Aggasztó híreket már múlt héten olvashattunk az Obi-Wan Kenobi-sorozatról, amire gyorsan rácáfoltak, ám úgy tűnik, hogy mégsem volt teljesen alaptalan.

Úgy tűnik, hogy nincs minden rendben a Lucasfilmnél, hiszen tavaly nyáron hiába jelentették be az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatot, most egyéb okokra hivatkozva elnapolták a munkálatokat. Bár még mindig jobban jártunk, mert múlt héten olyan aggasztó hírekről lehetett olvasni, hogy a Disney törölte a sorozatot, azonban ezt több forrás is megcáfolta.

A Collider értesülései szerint a sorozat forgatását elnapolták, és a londoni Pinewood Studiosnál megjelent stábtagokat hazaküldték, miután arról kaptak tájékoztatást, hogy határozatlan időre elhalasztották a sorozatot. A döntés háttérében elégedetlenség állhat, talán Kathleen Kennedy és a sorozat producere nem volt megelégedve a szkripttel, így jobbnak látták, ha eltolják a forgatást, s átdolgozzák a forgatókönyvet. Az elmúlt hetek eseményei is ezt igazolhatják, hiszen a Star Wars: Skywalker kora nem győzte meg a kritikusokat és a rajongókat sem, ellenben a The Mandalorian-sorozatról mindenki áradozik.

A The Hollywood Reporter is megtudott ezt-azt. Mindössze két epizódhoz készült forgatókönyv, így az eredeti történet is kérdőjelessé vált, könnyen elképzelhető, hogy kidobják a terveket, s tiszta lapokkal kezdik kidolgozni a jedimester remete életét. A lap forrása azt is megtudta, hogy az előzetesen beígért hat részből lehet hogy csak négy valósul meg, ám mindezt egy új forgatókönyvíróval az élen.

Egy korábbi forrás beszámolója szerint az Obi-Wan Kenobi-sorozat nagyon hasonló volt a The Mandalorianhoz, mert akárcsak Jon Favreau alkotásában a Gyerek és Mando kapcsolata, úgy Kenobi mester is útmutatást mutat a fiatal Luke vagy Leia Skywalkernek.

Obi-Wan Kenobi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...